Milyen prémium tápot vegyek a macskának? (lent)
A cica, most 2 hetes, még nincs nálunk, kb 4 hónaposan fogjuk elhozni. Sima házi cica, kandúr, akit ivartalanítani szeretnék, csak lakásban fog élni, udvarunk nincs.
Most az ár nem lényeges (félre értés ne essék, ezt csak ezért írom, mert egyelőre csak érdeklődök, a javasolt prémium tápoknak majd utána szeretnék nézni)
Köszönöm mindenkinek! Majd kiderül mit fog szeretni én nem dönthetem el helyette, ha finnyás lesz :) Bár remélem nem.
A tápoknak utána fogok nézni!
Nem akarom túlzásba vinni, az Acana-t is azért ajánlották nekem, mert abból nem eszik sokat a macska, nem teszi függővé, de mégis minőségi kaja.
Napi 2x szeretnék kaját adni neki, az előírt mennyiséget, aztán meglátom, mennyire gyarapszik a súlya.
Konzervkaját max 2x 1 héten, mert azt olvastam, hogy nem tesz jót a foginak, de azt sem szeretném, ha csak szárazon élne.
A direkt edzését pedig lézer pointer-el gondoltam megoldani (többek között), tudom, hogy arra szeretnek vadászni, jól meg lehet futtatni őket. Sajnos nincs lehetőségem kiengedni a szabadba, ahol edzésben lehetne.
Csörgősön én is gondolkodtam, de ha éjjel jön rá a vadászhatnék nem biztos, hogy fel akarok rá ébredni :)
Egyébként kell neki külön fekvőhely? Akiket eddig hallottam mind azt mondták, hogy macska velük alszik éjjel, a fejüknél vagy lábuknál, esetleg rajtuk. Napközben azért jó, ha van egy puha fekhelyük nem? Pl erkély elé, mert nálunk legtöbbször oda süt a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!