Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen prémium tápot vegyek a...

Milyen prémium tápot vegyek a macskának? (lent)

Figyelt kérdés

A cica, most 2 hetes, még nincs nálunk, kb 4 hónaposan fogjuk elhozni. Sima házi cica, kandúr, akit ivartalanítani szeretnék, csak lakásban fog élni, udvarunk nincs.

Most az ár nem lényeges (félre értés ne essék, ezt csak ezért írom, mert egyelőre csak érdeklődök, a javasolt prémium tápoknak majd utána szeretnék nézni)

2012. ápr. 2. 11:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Rengeteg prémium táp van.Írok néhányat,amit az előző válaszolók még nem említettek:Leonardo,Select Gold,Happy Cat,BewiCat,Premiere High 5,Purina One,Real Nature.
2012. ápr. 3. 18:10
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Majd kiderül mit fog szeretni én nem dönthetem el helyette, ha finnyás lesz :) Bár remélem nem.

A tápoknak utána fogok nézni!

2012. ápr. 6. 10:18
 13/20 TomMunk válasza:
Jónak jó akármelyik kaja, de ne vidd túlzásba, mert könnyen el fog hízni (mamáméké egy ivartalanított kandúr, aki egész nap bánatos, agresszív, és 15 kilós XD).
2012. ápr. 6. 23:02
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem akarom túlzásba vinni, az Acana-t is azért ajánlották nekem, mert abból nem eszik sokat a macska, nem teszi függővé, de mégis minőségi kaja.

Napi 2x szeretnék kaját adni neki, az előírt mennyiséget, aztán meglátom, mennyire gyarapszik a súlya.

Konzervkaját max 2x 1 héten, mert azt olvastam, hogy nem tesz jót a foginak, de azt sem szeretném, ha csak szárazon élne.

A direkt edzését pedig lézer pointer-el gondoltam megoldani (többek között), tudom, hogy arra szeretnek vadászni, jól meg lehet futtatni őket. Sajnos nincs lehetőségem kiengedni a szabadba, ahol edzésben lehetne.

2012. ápr. 10. 17:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a konzervkaja alatt értem bármely nedves tápot (alutasakos stb)
2012. ápr. 10. 17:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem lakásban tartott kandúrom van,és egyáltalán nem kövér.Eleget kell mozgatni,és akkor nem fog elhízni.Reggel és este kap szárazeledelt,valamint kétszeri adagra elosztva egy alutasakost.6 hónapos.
2012. ápr. 10. 20:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:én is szoktam lézerezni vele,meg a Fressnapfban vettem egy csomó labdát neki.A csörgős labda a kedvence :)
2012. ápr. 10. 20:31
 18/20 A kérdező kommentje:

Csörgősön én is gondolkodtam, de ha éjjel jön rá a vadászhatnék nem biztos, hogy fel akarok rá ébredni :)

Egyébként kell neki külön fekvőhely? Akiket eddig hallottam mind azt mondták, hogy macska velük alszik éjjel, a fejüknél vagy lábuknál, esetleg rajtuk. Napközben azért jó, ha van egy puha fekhelyük nem? Pl erkély elé, mert nálunk legtöbbször oda süt a nap.

2012. ápr. 11. 18:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Éjszaka tényleg rajtam szokott feküdni,de nappalra szerintem vegyél neki egy fekvőhelyet,biztos tetszeni fog neki
2012. ápr. 11. 19:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Tényleg mindenhol fekszenek, alszanak, de kialakíthatsz direkt erre a célra egy kuckót. Nálunk egy fonott kosárka van amibe egy puha plédet hajtogattam és a hűtő tetején van. Sokszor szokott benne ücsörögni, szunyókálni. A lényeg hogy ne legyen túl nagy, a cicák szeretik a szűkös helyeket, ami túl kicsinek látszik szemre az pont jó lesz. És szeretnek a magasban lenni, ezért próbáld minél magasabbra tenni a kuckót.
2012. ápr. 11. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!