Macskának fájdalmocsillapító?
Kedves kérdező. Ivartalanításkor nem figyelmeztettek, hogy változtatni kell az étrendet? Főleg kandúroknál gyakori kasztrálás után, hogy húgyköves lesz. Addig tedd meg, míg nem késő. Nem vicc, a lányomnak 200 eurója maradt ott a dokinál, mire a cicát rendbe hozták. Azóta csak sterilizált macskának való tápot veszünk mi is. Royal Canint vásárolunk, 10kg kiszerelésben. Elég drága mulatság. De ha egy cicád van, annak sokáig elég a 10 kg. Nálunk 4 cica fogyasztja. Vagy keress hasonló tápot, mert azért lehet találni a neten.
Purina Cat Chow Special Care Urinary 15 kg, ezt itt találtam a gyakorin, én is utána szeretnék nézni mert azért olcsóbb mint a Royal Canin. Remélem tudtam segíteni.Bár a kérdés a fájdalomcsillapítóról szól, nem ebben adtam tanácsot, ebben nem vagyok jártas. Sok sikert. üdv.
Keress másik orvost!Ha homokja van a cicádnak akkor vagy gyógytáp kell vagy valami húgysavanyító paszta.Az orvos csinálhatna egy ultrahangot,hogy valóban homok vagy kövek is közrejátszanak.
Nekem is van 7 éves kasztrált kandúrkám és tavaly volt homokja,semmi gyógytápot nem vettem neki mert utálja,kapott pár szurit meg gyógyszert és azóta kutya baja.Acanát eszik..amit közvetlen a forgalmazótól rendelek,szerintem az ára is megfizethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!