Ez jó súlly a macskának?
Figyelt kérdés
Hiím,11 hónapos 5kg
Nōstèny,11 hónapos,4,7kg
2012. márc. 1. 21:44
4/13 A kérdező kommentje:
Házi cicák
2012. márc. 2. 07:23
5/13 cs.dóraa válasza:
Nálunk a Hím:4.5kg
Nöstény:kb a fele a kandúrnak.
Karthauzi félék.
Szerintem ennél nagyobbak ne legyenek mert könnyen betegek lehetnek...
6/13 anonim válasza:
Attól is függ, hogy nagytestűek e, nem csak az,hogy házimacskák. Nekem, 2 van, ivartalanított nőstények, egyik majdnem 6 kiló, de akkora, mint egy kisebb kutya, nem kövér. A másik kisebb testű, ő 4,5 kg.
7/13 anonim válasza:
Nekem sima házi macskám van, ivartalanított fiú és 6 kiló. Erre most biztos mindenki szörnyülködik, pedig ha látnátok nem mondanátok rá hogy kövér egyáltalán. Nagy macska, de inkább nagyon hosszú és vékony. Nem mondom, nincs rossz húsban, de a kövértől nagyon messze van. Szóval nem a kilókat kell elsősorban nézni hanem a macska testalkatát.
8/13 A kérdező kommentje:
A miènk is hósszú ès vèkony.
2012. márc. 10. 13:39
9/13 anonim válasza:
Az en 2 eves torok angora nostenyem 5kilo es a perzsa cicam(8honapos) 3kilo.
10/13 anonim válasza:
Az én 2 éves ivartalanított nőstény macskám alsóhangon 3 kg, ilyen kis növésű, de nem sovány, alkatához képest jól néz ki, nincs behorpadva.
A 7 hónapos ivartalanított kandúrkám meg 4 kg. Az orvos mondta a héten, hogy egyáltalán nem kövér, nincs ezen mit izélni, ő ilyen.
Szóval tényleg nem a kilókat kell számolgatni.
Egészségesek legyenek és ivartalanítottak, mert ha nem figyelsz akár testvérek akár nem, csinálnak neked kiscicákat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!