Mit csináljak a kis cicákkal?
Figyelt kérdés
sima házi cicák fognak születni! nem hatott a gyógyszer...megvenni nem fogják...nem tudsz olyat akinek kéne?2012. márc. 31. 20:56
11/20 anonim válasza:
Ha még nem szült meg, akkor lehet ivartalaníttatni.
Ha nincs pénzed ivartalanításra, akkor meg zárd be őket.
Egyébként meg nem kötelező macskát tartani.
Az enyém is a legszebb a környéken (legalábbis nekem), mégsem tömöm tele a menhelyeket a kölykeivel.
12/20 anonim válasza:
9!
Te tuti, hogy nem vagy normális!
13/20 anonim válasza:
hát szerintem is beteg felfogás.. Ez most olyan hogy minek eteted úgyis ellopják? Minek költeni egy macskára úgyse lesz meg sokáig.. hihetetlen paraszti ész..
15/20 anonim válasza:
Az ivartalanítás drága?? Én kedvezményesen ivartalanítattam a nőstény macskámat 3500.- ért!!
Na de ha ez sok, akkor gondolom amit a kismacskáknak adsz majd oltást meg féreghajtást az nem drága ugye?? Mert adsz nekik ugye?? És az több tízezer ft lesz... Nem csak szeretni kell őket, hanem gondoskodni is róluk.
Keresd meg a macskákért alapítványt, biztos tudnak segíteni, hogy a környékeden melyik állatorvoshoz adnak támogatást.
16/20 anonim válasza:
Most ivartalanítási akció is van sok helyen, van ahol fél áron, van ahol 4000 ft-ot elengednek. Használjátok ki! 6 kismacskát 10 héten keresztül etetni, féreghajtózni, oltani sokkal többe fog kerülni!
17/20 anonim válasza:
ezek az emberek nagyon fel tudnak idegesíteni... a másik meg bőg mert elment a cicája de mmi? az mi az az ivartalanítás??? ostobák. állatkínzás amit műveltek!!! nézegessétek már a cicamentők történeteit és képeit félszemű amputált lábú macskákról!!! AZOK MIATTAD IS TÖRTÉNNEK!!! mert gyártjátok a kóbor macskákat ha beáldozol 3000 ft-ot és elkóborol akkoris csak 1 kóbor cica lesz nem pedig 100 és ki tudja hány halott cica akik végig szenvedték az életüket!!!
18/20 anonim válasza:
és az ilyenek MERIK MONDANI HOGY SZERETIK A MACSKÁKAT??????????????????????????
19/20 anonim válasza:
hát akkor ivartalanitsuk azt a rengeteg afrikai és ázsiai embert is...mert ők is szaporodnak mint a állat.és sajnakozzunk a gyerekeiken...naponta ezer hal éhen...a felelőtlen tetteik miatt...még mi nevezzük felsőbrendü fajnak magunkat...
20/20 A kérdező kommentje:
bánthattok .....14 éves vagyok ...
2012. ápr. 16. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!