Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a cicákkal?

Mit csináljak a cicákkal?

Figyelt kérdés
Van kettő anyamacskám,azoknak született cicájuk.Már kölykök.Tudnak egyedül enni.El szeretném ajándékozni a három kölyköt,de nem kell senkinek.Most van 5macskám,és elég drága a kaja nekik.Tudtok valami megoldást?
2011. júl. 30. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hirdess honlapokon, expresszen ingyen elvihető rovatban
2011. júl. 30. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
utána ajánlanám az ivartalanítást.
2011. júl. 30. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
nekem 14 cicám lett.pl ha van a közeletekben vmi bolt v hentes akkor ott tudsz kérni maradékot ingyen..mi azt szoktuk.
2011. júl. 30. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:

én is hirdettem a megyei újságban őket. 2 fiú 2 lány cica született egy őszi fiatal cicának. nem mondom, hogy az enyém, mert valaki berakta az udvarunkban és hát ottragadt szegény.meleg kuckót csináltunk neki, enni inni kapott a télen, aztán jött a tavasz és jöttek a kiscicák...

a két fiút elvitték az első hirdetésre, a két cuki kislánycicára még mindig nem jelentkezett senki.

mondtam is a férjemnek, hogy "fölháborító" ez a nemi diszkrimináció:))

ráadásul a cicamamát újból kermelgetik a környékbeli kandúrfiak.

2011. júl. 30. 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Én azt nem fogom fel, hogy lehet az, hogy még azoknak sem jut eszébe az ivartalanítás, akik már rájöttek, hogy jé senki nem viszi el a macskákat... Te is akihez berakták a kertbe. Ott az anyamacska, a lány kölyke senkinek nem kell, ha nem ivartalaníttatod ki őket, akkor ősszel még egy almot odafial neked az idősebbik, tavasszal meg kettő lesz anyától és lányától, ősszel meg ki tudja még mennyi az ideiekből is...

Kérdező hirdessél, mint az ökör, és vidd el ivartalanítani. ugye, hogy olcsóbb lett volna a műtét, mint amit a kajára költesz, meg az idő, amit a szenvedésre szánsz, hogy valakire rásózd. Arról a kellemetlenségről nem beszélve, hogy egy idő után már az ismerősök is inkább kerülnek, mert kínos, hogy mindenáron el akarod sózni a macskákat, mert gondolom már ott is próbálkoztál.

2011. júl. 30. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A gazditkeres.hu oldalt ajánlom figyelmedbe. Én miután meghirdettem két kiscicánkat, már másnap hívtak ketten és az egyik jelentkező el is vitte mindkét cicát, remek helyre kerültek. És még ezután is érdeklődtek többen is. Szóval egy jól sikerült képpel és egy jó pofa, szívhez szóló hirdetéssel van esély hogy befogadják őket.

De az ivartalanítást nagyon gyorsan csináltasd meg mert egyre több kiscica fog születni és nem tudod majd mindegyiket elhelyezni.

2011. júl. 30. 18:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Én, aki menedéket adott, egy betett cicának, üzenem Neked, hogy van saját 3 ivartalanított cicám.

elég azok normális etetése, féregtelenítése stb. a betett

cicára most éppen nincs 15 ezer ft-om, hogy ivartalanítsam.

Talán nem én voltam a felelőtlen, hogy majd egy évig etettem, hanem talán az, aki berakta hozzánk.

Te ne ítélkezz, a körülmények ismerete nélkül!!!

2011. júl. 30. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

állataprón és expresszen hírdess, ingyenessek!

Lehet hogy nem egyszerre viszik el őket de 1-2 hónapon belül biztos találsz nekik gazdit :)

Vagy tegyél ki plakátot.

De nézd meg kinek adod oda a cicákat mert nekem még évekkel ezelőőtt voltak kiscicáim, és valaki jelentkezett hogy kellene neki az összes cica (6 db volt), és hát ez elég gyanús, úgyhogy nem is adtam neki oda...

És mindenképpen ivartalaníttasd a cicáidat, (csak egyszer kell kispórolni azt a pénzt) nem is gondolnád, hogy 2-3 éven belül hány utód fog származni a te macskáidtól, és ki tudja milyen sorsuk lesz, így is rengeteg az utcán kóborló gazdátlan éhező állat...

2011. júl. 30. 18:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Eddig mindig odatudtam adni az előzőket,és megnézem hová is kerűlnek.De köszi a válaszokat majd ujságba is hirdetem.
2011. júl. 30. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem pont kéne egy kis kandúr. A kolléganőmnek. Ha megírod priviben hol laksz, lehet, hogy pont lenne megfelelő neki.
2011. júl. 30. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!