Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a cicákkal?

Mit csináljak a cicákkal?

Figyelt kérdés
Van kettő anyamacskám,azoknak született cicájuk.Már kölykök.Tudnak egyedül enni.El szeretném ajándékozni a három kölyköt,de nem kell senkinek.Most van 5macskám,és elég drága a kaja nekik.Tudtok valami megoldást?
2011. júl. 30. 16:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Meg kell keresni az akciókat, én még életemben nem jártam olyan orvosnál, akinél 8 ezernél drágább akció NÉLKÜL a nőstény macska ivartalanítása, pedig pesti vagyok, és itt állítólag horror árak vannak.

Nem ítélkezek, de itt írod, hogy jaj már megint kerülgetik. Akkor ha annyira nincs pénzed, akkor menjél el a patikába kérjél a macskának fogamzásgátlót, kb. 800 forint egy doboz és jó sokáig elég, nem csak bámulni kell, nincs pénzem, hadd fialjon még vagy ötöt, aztán szomorkodok, hogy mit csináljak alapon.

2011. júl. 31. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!