Mit csináljak a cicákkal?
Figyelt kérdés
Van kettő anyamacskám,azoknak született cicájuk.Már kölykök.Tudnak egyedül enni.El szeretném ajándékozni a három kölyköt,de nem kell senkinek.Most van 5macskám,és elég drága a kaja nekik.Tudtok valami megoldást?2011. júl. 30. 16:21
11/11 anonim válasza:
Meg kell keresni az akciókat, én még életemben nem jártam olyan orvosnál, akinél 8 ezernél drágább akció NÉLKÜL a nőstény macska ivartalanítása, pedig pesti vagyok, és itt állítólag horror árak vannak.
Nem ítélkezek, de itt írod, hogy jaj már megint kerülgetik. Akkor ha annyira nincs pénzed, akkor menjél el a patikába kérjél a macskának fogamzásgátlót, kb. 800 forint egy doboz és jó sokáig elég, nem csak bámulni kell, nincs pénzem, hadd fialjon még vagy ötöt, aztán szomorkodok, hogy mit csináljak alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!