Milyen macskaeledelt szoktál venni, és hol?
Figyelt kérdés
Én Aldiban és Fressnapfban szoktam macskaeledelt vásárolni.Szárazból Cat Chow-ot,konzervből mindenfélét(Aldi:Topix konzerv,néha Shah alutasakos.Fressnapf:Fiesta,fit+fun,MultiFit,Felix konzervek)2012. márc. 31. 18:03
1/8 anonim válasza:
Mivel ivartalanított kandúrom van, neki a Sparban a PurinaOne száraztápot szoktam venni, néha kap Whiskas alutasakosat. Vannak kóbor cicák is, akik már délután várják a kocsimat a parkolóban, neki az Alidban, meg a Sparban szoktam "sajátmárkás"konzervet venni.
2/8 anonim válasza:
Én a www.acanshop.hu ról vásárolok, vegyesen, ezen az oldalon csak prémium tápok vannak, úgyhogy nem lövök mellé egyikkel sem. Most Cimiciao ivartalanított kandúroknak valót kevertem Acanával, N&D-vel.
3/8 Vicuska87 válasza:
Én Royal Canin Persian 30 a száraz, a alutasakos pedig Schesir, egy kevés nyers pulykamell, és HIPP bébi gyümölcs püré.
4/8 anonim válasza:
A cicám krónikus beteg, így csak gyógytápot ehet, Hill's-t adok neki. Ha egészséges lenne, akkor a Premier, Bio-Plan, Purina Cat Chow jönne szóba.
5/8 anonim válasza:
Száraz: Sanabelle.
Alutasakos: változó.
6/8 anonim válasza:
száraz: friskies
konzerv: budget, vagy lidl-s
7/8 anonim válasza:
Száraztápból Orijen vagy Acana (Orijen néha kifogy), kimérve veszem a Lehel v a Fény utcai piacon (így olcsóbb).
Nedvesből változó, konzervet és alutasakosat is szoktam venni, ami épp jobb áron van.
Ezenkívül húslevesből meg csirkepörköltből szokott kapni husit, azt imádja :)
8/8 anonim válasza:
szárazból Josera,vagy cat chow
konzervből Nelly (spar) vagy radames ( ezt a közeli mezőgazdasági boltban veszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!