A macskám levegővételnél nagyra tátja a száját. Nem kap rendesen levegőt? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Már kb 2 hónapja, hogy észrevettem, hogy néha levegővételkor kinyitja a száját egy kicsit. Kedden (márc. 27.) a kutyánk kicsit "megszorongatta", mivel kiszökött a cicus a házból. A cica utána hányt, meg úgy járt mint egy részeg, azt hittem meghal. De gyorsan elmúlt, máig semmi baja nem volt, csak mintha a lába még egy kicsit merev lenne. De most hogy kiengedtem, gyorsan vissza is ment a házba, és most az asztal alatt szenved, habos nyálat köpött és kb. maximumra tátja a száját, úgy vesz levegőt. Meg fog fulladni? Egyébként a cica 13 éves.2012. márc. 29. 17:52
1/2 anonim válasza:
Ez most komoly? A cicával ennyi minden történt és ilyen állapotban van és te ahelyett hogy azonnal vinnéd az orvoshoz itt kérdezgetsz? Eszednél vagy? Egyszerűen nem tudom megérteni mit gondolnak egyes emberek...
2/2 Sn0wf0x válasza:
Minek tartasz állatot egyáltalán? jézus....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!