Meg fogja zavarni a cicamat a koltozes?
Ha cica eddig kertben volt, és most lakésba megy, az nem túl jó. De még elég fiatal hozzá hogy megszokja.
Én még csak lakásból lakásba költöztem cicával. Szegénykémet eléggé megzavarta. Két hétig szóba sem állt velem, úgy tett mintha nem lennék ott. És rendszeresen belekakált a fürdőkádba amikor elmnetem otthonról... De aztán végül megszokta az új helyet és megnyugodott.
Ugyanakkor szinte az összes ismerősöm aki már tapasztalt ilyet, azt mondta hogy nem volt semmi extra. 1-2 napi óvatosabb volt a cica, ismerkedett a környezettel, aztán mintha mi sem történt volna...
Ha napi 4-5 órát egyedül van, azzal semmi gond. Úgyis csak aludni fog. :) Ha már többet, 8-10 órát lenne egyedül, még azt is kibírná, de ebben az esetben javasolnám még egy cica tartását, hogy ne legyen magányos.
Nekem is kettő van, és nagyon szeretik egymást. :)
Ajánlom a Feliway nevű párologtatót, ami cicaferomonokat tartalmaz. Én 2 hete költöztem 3 macskával lakásból lakásba. Cicák bebújtak a legeldugottabb sarokba, de aztán bedugtam a párologtatót kb. 1 méterre tőlük, és 5 percen mindenki előjött, és már az első éjszaka otthon érezték magukat.
Állatpatikában kapható és kb. 4-5 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!