A Purina ONE macskaeledel minőségi táp?
Ez olyan középkategóriás. A tescosnál és ilyeneknél jobb, de van ennél jobb (és persze drágább) is.
Ha a whiskas helyett szeretnéd ezt venni akkor az jó, ez is van olyan jó, sőt még talán jobb is. Nyugodtan megveheted.
1. whiskasnál biztos jobb
2.van benne gabona és mennyi a hús? ha van gabona benne, akkor szerintem nem olyan jó a macskának, főleg ha kevés a hús %-a is...
hát sajnos drágábbat nem tudok venni, 8 macskánk van, és még ott vannak a kutyák.
azért megnyugodtam, hogy normális tápot kapnak...
Én minőségire szavaztam volna de ha azt mondjátok,hogy nem akkor ok:D
Az én cicáim olcsó tápot kaptam,de úgy csinni,hogy vettünk szaftosat és szárazat is,és ezt a kettőt kevertük a házival.
Azért csináltuk így mert a háziban amit kifejezetten nekik csináltunk több a tápanyag mint a tápokban.Van egy oldal,múltkor láttam ahol macska receptek vannak.Ha lesz új cicám(már 4 éve nincs),akkor olyanokat is fogok neki csinni:)
hát az én cicáim kinem állahtják a whiscast...
sztem maradok a ONE-nál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!