Hol akciós most Whiskas macskaeledel? Bármilyen
Olvasgass vissza éslátni fogod, hogy NEM SZABAD a cicust whiskassal etetni. Jóindulatból mondom, nem kötekedésből. De biztosan fognak még alattam erre biztatni. Menj be inkább valami rendes tápüzletbe (Fressnapf, vagy kisebb üzletek) és kérj tanácsot az ott dolgozóktól.
A macska húsevő, mégis a whiskasban, kitekatban van kemény 4% hús! Nem szabad! Tényleg nem kötekedésből.
Egyébként itt egy jó kis stratégia: Amit a tévében reklámoznak nem szabad megvenni.
Ezekután átnézed az összes tápot, és első, hogy megnézed, hány százaléka hús. Minél magasabb az arány, annál jobb minőségű az étel.
Akkor mivel kell etetni, ha nincs az embernek napi 500 Ft-ja macskaeledelre?
Én ugyanis már kiolvastam az összes macskaeledel papírját Fressnapfban, de az olcsóbbak közül egyikben sem volt több hús. Meg csak az tartson macskát, aki Fressnapf közelében lakik?
Szia!
Az én cicám sem eszi meg a whiskast :S. A nevelő anyukámnak eltűnt a cicája és ami megmaradt nekik kaja ( kb 30 db whiskas meg kitekat...) én elküldtem a helyi menhelynek!
Itt írta valaki h napi 500 Ft. HA befektetsz egy drágább tápba mondjuk Royal Caninba akkor abból havonta sokkkal kevesebbet kell a cicának adni, mint a whiskasból meg társaiból! A cica tovább marad jól lakott tőle.
De persze mindenkinek szíve-joga milyen tápot ad a cicájának.
Én sem vagyok gazdag, SŐT mi egy fizuból élünk mégis megpróbálom megoldani, hogy a cicám ne pusztuljon el valamilen táptól kapott belsőszervi nyavajában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!