Purina Cat Chow vagy Premiere High 5?
Ja bocs, nem 4, hanem 8%...
A lényeg, hogy gabonafélékkel kezdődik a felsorolás, ahhoz képest pedig szerintem elég drága. A Premierenél legalább a hús áll első helyen, de kb. 1100 Ft/kg áron mr egész jó kis tápok vannak.
Cat Chow-tól elég sok húgyköves cica van,nekünk a doki panaszkodott rá...:(
ezt akkor tudtuk meg, amikor a mi kislány cicánk az lett, aki azt evett.
most gyógytáp, és alutasakos premiere-t kap,mert hogy a hús abban is magasabb, és tünetmentes, meg hízott is,( sajnos vékonyka volt,mentett cicus) úgyhogy én nem is merek váltani. gyógytápból RC-t vettünk, a Hill's megfizethetetlen, de nekünk ez bevált!:)
Sajnos nálunk a húgykő nagyon csúnya volt, szóval ilyen vérpisilős jelenetek meg minden, szóval tényleg látványos a javulás!:)
Én Premier high5, és Harringtons tápot adok a macskának. Utóbbinak 40%-a hús, a másikon nincs százalékban megadva de az összetevők között az első helyen szerepel.
Nem a fehérje tartalmat kell nézni, hanem a húst, mert egyes gyártók szója, borsó és egyébb növényi fehérjékkel helyettesítik a húst. Én úgy vagyok vele, hogy a macska ragadozó állat ezért nincs ezekre ilyen mennyiségben szüksége. (Egyébként a mi macskánk puffad is tőlük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!