Premiere kutyatáp. Vélemények, tapasztalatok?
Ezt ki mondta hogy 100% hús? Egyébként a száraz vagy konzervtápját eteted?Az se mindegy. A konzerv tényleg színtiszta hús, de a száraz nem, az nem is lehet. Esetleg a húsalapanyaga 100%-ban hús, tehát nem húsipari melléktermék, szőr, bőr, belsőség...
Egyébként elég jó szerintem, én is etettem. Ha meg vagy vele elégedve, miért váltanál???
100 % hús, ha becsomagolnak egy csonttól és bőrtől megszabadított fél marhát.
A konzervben víz van meg zselatin és sok-sok finom szója. Akkor látott húst, mikor a frissföl tejet.
A 100 % hús tartalom a zsákon arra vonatkozik, hogy nem kevertek mellé csontlisztet, bőrzúzalékot. De amellett van benne sok minden egyéb is.
Rákerestem az oldalukra, de nem is ír ilyet, hogy 100 % hús. De nem hangzik rosszul az összetétele. Mennyiért veszed?
Köszi, de én inkább maradok a jó minőségű száraztápoknál.
Meg is hülyülnék napi 12 konzervet kinyitogatni. :)) És van egy kis tapasztalatom benne.
Továbbra is érdekelne, hogy mennyiért lehet hozzájutni ehhez a premiere táphoz, mert azt nem találom sehol.
Azt hiszem, a kérdező a konzervre gondolt. Abból tényleg 300 ft körül van a kicsi, 400g-os. Ha ennyire szereti a kutyusod, etesd nyugodtan, mert ez a konzerv kivételesen tényleg nem gagyi...
Én is inkább táppárti vagyok!!! Rég voltam Freshnapfban, de kb. 7000-8000Ft körül van a 15 kg-os táp, néha akciós is! Szerintem elég jó. Normális a hústartalma és nincs benne színezék, ízfokozó....stb. Meg azt hiszem, talán tartalmaz májat is! Remélem segítettem!
11:17
Köszi, jól hangzik. Lehet, hogy kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!