Jó ha ismét benn tartom a lakásban?
Akkor ez egy igen vagány cicalány!:) Csatangolás,bunyó...kemény!:D
Hát ha nincs ivartalanítva,akkor szerintem hamarosan számíthatsz a új jövevényekre!:)
Vemhesen bármikor ivartalantható! Az lenne neki a legjobb, legegészségesebb és legbiztonságosabb.
És egy történet hasonló helyzettel kapcsolatban:
"Le szeretném írni a történetem talán segít egy pár embernek dönteni. Találtam egy előrehaladott vemhességi állapotban lévő kutyát. Sokan mondták, hogy vigyem ivartalanítani. Én meg úgy gondoltam,hogy mivel csak napok voltak hátra a vemhességből nem akarom megölni őket.Született 3 kiskutya mindhárom lány.gazdihoz kerültek szerződéssel, hogy ivartalanítják valamint ha mégsem kell a kutya először nekem szólnak.A 3 kölyökből 1 ivartalanítva lett és boldogan él a gazdival. 1 eltűnt vagy elajándékozták elpusztult vagy elveszett nem tudni:(
A 3. kölyök megnőtt első tüzelésnél szült másodiknál szintén és most van a harmadik alom(én ekkor tudtam meg hirdetés és telefonszám alapján).Messzire vitték családi kutyának írtak sokat azt is leírták,hogy viselte az ivartalanítást. Jól átvertek.. Elhoztam tőlük a mamát és a piciket is akik csak ivartalanítás után kerülhetnek gazdához.
Itt és most döbbentem rá, hogy ezek a babák csak miattam születtek meg.Az előző két alom csak szaporítja a gazdátlan kutyák áradatát. Ha még egyszer ilyen helyzetbe kerülök nem a szívemre hanem az eszemre fogok hallgatni. Mindenkinek aki hasonló problémával küzd, ne habozz ivartalanítás! Lehet kegyetlen, de szükséges."
Nekem anno maga az állatorvos mondta,hogy csak 2 héten belül vállalja az ivartalanítást,a kockázatok miatt...
Az oltásoktól függetlenül,ugyanúgy megmaradhatnak a picik,ezért lenne a legjobb ha ivartalanítanád és nem lenne többet ilyen gondod a cicáddal. Nem csavarogna el,nem verekedne és nem tépnéd a hajad hogy újra és újra oda kölykezik neked. Meg persze a macskának is jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!