Pótgazdija voltam egy rokonom cicájának, és baja esett. Nagyon bánt a dolog. Hogy tehetném túl rajta magam?
Azért durva dolog egy olyat nem észrevenni, hogy gennyedzik a farka.
Ezenk kívül mindenben a cicatulajdonos a hibás.
Na az ivartalanítás jó ötlet, mert utána nem fog majd annyit kalandozni és verekedni. Bár 6 hónapos korában lehet hogy még nem ivarérett.
Legközelebb szerintem ilyen feltételekkel ne vállald el a felügyeletet, keressen mást inkább a gazdi.
Hát nem tudom, kiegészítetted a sztorit, de én is úgy lennék vele, hogy ha valami baja van és nem viszik orvoshoz, nem szólnak, akkor igenis mérges lennék.
Ráadásul ne haragudj, de nekem kicsit sántít, hogy 2 hónapig volt nálad és állítod, hogy még azelőtt szerzett gennyes sebet, hogy nálad lett volna. Hmm már bocs, de két hónap alatt egy nem látható, mert azt írtad, hogy nem látszott rajta a szőrétől, magyarul zárt, gennyedző seb kezelés nélkül az már elvitte volna, de először legalábbis akkorára dagad, mint a feje
Egyébként nekem is volt ilyen, ajánlották, hogy vigyáznak a macskámra, belementem, volt használati utasítás, naponta telefonáltam, hogy jól van-e, mindig azt mondták, hogy semmi baja. Két nappal a tervezett előtt mentem haza szerencsére, ahogy bementem az ajtón láttam, hogy a macska nagyon nincs jól. Ha nem a tervezett előtt megyek haza elpusztul. És állította, hogy "észre sem vette".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!