Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy macska mekkora "károkat"...

Egy macska mekkora "károkat" tud okozni egy lakásban? Költözés előtt állok, és szeretnék egy "lakótársat" magamnak. Aggódom (mivel majdnem minden új a lakásba), hogy mik a vonzatai, milyen baleseteket tud okozni.

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha megtanitod h szobatiszta legyen es ne kajtarkodjon akkor a macskaszoron kivul nem nagyon lessz gondod. Ha nincs udvar ahova kiengedheted akkor vegyel neki valamilyen maszokat, es valamilyen korom koptatot v elezot amit nyugodtan karmolaszhat.
2012. márc. 11. 14:50
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Inkább akkor pici termetű kutya.Mert ha kifogsz egy duracell cicát,abban nem lesz köszönet:)Volt 2cicám lakásban,és lehet hogy csak az enyémek voltak ilyenek,de:randalírozott éjjel,hajnalban rajtam ugrált,függönyön lógtak,tiszta szőr volt minden,és ha megjelöl véletlen valamit,az nagyon büdös.Ja,és a bőrkabátomon is csimpaszkodtak:D Szóval kész őrület volt.Mondjuk egy perzsa cica nem hiszem hogy ilyesmiket csinálna,az enyémek rendes házi cicák voltak.2,5éve van egy nagyon pici yorkim,sokkal tündéribb,nyugodt,nem rág meg semmit,addig alszik amíg én,és nagyon bújós.
2012. márc. 11. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Felkapaszkodnak a függönyre, kaparják a kárpitozott,és bőr bútort, ha nincs kaparó fájuk, felugrálnak az asztalra, polcokra, és leverhetnek onnan mindent. E mellett lehet őket imádni is. Nálam ezeket a károkat csinálták a cicák, ja és hullott a szőrük.
2012. márc. 11. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk volt perzsa cicánk, az kicsomagolta az egész lakást. Nem győztünk tapétázni, pedig volt kaparófája. Most egy hiperaktív sziámink van, soha sehol nem kapart (csak a kaparófáját), nem vert le semmit. Macskafüggő, ha szerencséd van akkor nem okoz kárt.
2012. márc. 11. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
2012. márc. 11. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocs, ezt akartam: [link]
2012. márc. 11. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:

A "hiperaktivitás" inkább a kisebbekre jellemző. Szerintem felnőtt cicánál nincs annyi gond, és ugyanolyan tündéri tud lenni! :)

Nekünk most benti kiscicánk van, de napközben általában kint lebzsel. Éjszakára az előszobába korlátozzuk, ahol semmit nem tud tönkretenni a kis drága. :D

A fent felsoroltak teljesen igazak! Függöny, kárpit, minden, ami még kimaradt: kábelek. A mi cicánk imádja szétrágni a fülhallgatókat, és egyéb nyalánkságokat. :)

2012. márc. 12. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:

hát akkor nekem nagy szerencsém van. lakásban van 2 cicám, mindketten 1 évesek, és viszonylag nincs velük probléma. ilyenek meg főleg nem h felmásznak a függönyre, kapárják a bútorokat stb... van kaparófájuk, tudják h azt kell használni. mindketten szobatiszták, soha nem pisiltek még az almon kívül máshová. rosszalkodni annyit szoktak, hogy esténként rájuk jön az 5 perc és rohangálnak, kergetőznek. meg kaját nem szabad előlhagynom. egyszer elővettem a parizert a hűtőből, hogy azt vacsizok, fél percre bementem a szobába, mire kiértem eltűnt az összes parizer :d

szóval, ha meg van nevelve a macska, tudja hova kell pisilni, kakilni, van kaparófája, akkor sok gondot nem tud okozni. ja és persze IVARTALANÍTÁS!!!! az a legfontosabb.

2012. márc. 12. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én eddigi macskáim mind rögtön tudták, hogy az almot kell használni, ezzel nem is volt gond! A kaparófát viszont hiába használták, a függöny érdekesebb volt, ahogy lebegett :)
2012. márc. 12. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
2023. dec. 9. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!