Egy macska mekkora "károkat" tud okozni egy lakásban? Költözés előtt állok, és szeretnék egy "lakótársat" magamnak. Aggódom (mivel majdnem minden új a lakásba), hogy mik a vonzatai, milyen baleseteket tud okozni.
A "hiperaktivitás" inkább a kisebbekre jellemző. Szerintem felnőtt cicánál nincs annyi gond, és ugyanolyan tündéri tud lenni! :)
Nekünk most benti kiscicánk van, de napközben általában kint lebzsel. Éjszakára az előszobába korlátozzuk, ahol semmit nem tud tönkretenni a kis drága. :D
A fent felsoroltak teljesen igazak! Függöny, kárpit, minden, ami még kimaradt: kábelek. A mi cicánk imádja szétrágni a fülhallgatókat, és egyéb nyalánkságokat. :)
hát akkor nekem nagy szerencsém van. lakásban van 2 cicám, mindketten 1 évesek, és viszonylag nincs velük probléma. ilyenek meg főleg nem h felmásznak a függönyre, kapárják a bútorokat stb... van kaparófájuk, tudják h azt kell használni. mindketten szobatiszták, soha nem pisiltek még az almon kívül máshová. rosszalkodni annyit szoktak, hogy esténként rájuk jön az 5 perc és rohangálnak, kergetőznek. meg kaját nem szabad előlhagynom. egyszer elővettem a parizert a hűtőből, hogy azt vacsizok, fél percre bementem a szobába, mire kiértem eltűnt az összes parizer :d
szóval, ha meg van nevelve a macska, tudja hova kell pisilni, kakilni, van kaparófája, akkor sok gondot nem tud okozni. ja és persze IVARTALANÍTÁS!!!! az a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!