Nőstény macska ivartalanítása?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül egy nőstény macska ivartalanítása? Hatvanban és környékén kb. mennyi egy ilyen beavatkozás. Van egy 3 hónapos nőstény kiscicám... kb. mikor érdemes ezt a beavatkozást elvégezni? (Hány hónapos kortól?)2012. márc. 8. 13:59
1/9 anonim válasza:
Átlagban 10 ezer, de érdemes figyelni, mikor és hol van ivartalanítási akció, akkor olcsóbb. 6 hónapos korban a legszerencsésebb elvégezni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. márc. 8. 14:25
3/9 anonim válasza:
Én rajtuk keresztül kaptam féláras ivartalanítási lehetőséget, csak utána kell járni a városodba hogy hol fogadják el. (legalábbis nekem az állatorvosi rendelő ajánlotta fel, hogy van egy ilyen lehetőség, lehet hogy az alapítvány is tud ebben segíteni, hogy melyik városban hol lehet)
5/9 anonim válasza:
Csak arra figyelj ha kerteshazban laktok johetnek a kiscicak meg mielott betoltene az egy evet.En igy jartam,vartam hogy betoltse az egy evet es hogy elvigyem ivartalanitani,egy nap kb hat,het honapos volt a cica arra lettem figyelmes hogy megnott a pocakja,es vegul harom kiscicaval bovult a csalad.
6/9 anonim válasza:
Igen, nekem is kinti benti macska volt kertes házba, és figyelmeztett az orvos mikor befogadtam kb 5 hónaposan, hogy sokáig ne várjak, mert tuti meglep kismacskákkal.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettetek!!!! :o)
2012. márc. 9. 14:42
8/9 anonim válasza:
Az én cicámat most ivartalaníttattuk! A beavatkozás napján nem ehetett. A műtét 11ezer forintba került
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2012. márc. 16. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!