Miért nem vigyáztok jobban autósok?
Undorító lelkinyomorék emberek vannak, már bocsánat.
Remélem, ha pl nagyanyátok hallás/látás/bármisérült lenne se háborognátok, hogy száguldoznak az utcában, és esetleg elütik, mert éppen annyira kiszolgáltatott, mint egy szerencsétlen kisállat.
Viszont én a kérdezőt is hibáztatom (bocs, tudom nem a legjobb alkalom), ha nem ivartalanította a cicát. Mostanában ezért vannak meghülyülve, nagyon sok az elütött macska az utakon.
Kedves németjuhász tulajdonos!
A kutyák teljesen mások, mint a cicák. Nekem dobermannom van és ő sem megy ki az utcára, de a cica sajna más..
Kedves utolsó!
Még kicsi volt ( kb 5 hónapos), ezért nem volt még ivartalanítva. A kora azért csak tipp, mert talált cica volt. Pontosabban beköltözött hozzánk a nagy dobermann ellenére is. Őt túlélte, sőt a legjobb haverok lettek, sajna az embereket nem...
Köszi a kommenteket Mindenkinek!
"A kérdező kommentje:
Kedves németjuhász tulajdonos!
A kutyák teljesen mások, mint a cicák. Nekem dobermannom van és ő sem megy ki az utcára, de a cica sajna más.. "
Én kérek elnézést, hogy nem védelek, de akkor minek a macska, ha hagyod kóvályogni, kocsi alá rohanni?!
Jaj ne legyél már ennyire értetlen légyszíves utolsó! Ahogy az előző kommentemben is leírtam a macska nem olyan mint a kutya, nem lehet megparancsolni neki hogy a kertben maradjon, sem pedig kikötni, ha ivartalanítva van akkor sem fog egyhelyben maradni! Egyetlen módon lehet a bóklászást megakadályozni ha a házba zárod, ami viszont vétek ha már egyszer van lehetőség hogy kimehessen.
Ezek szerencsétlen balesetek, nem hibás benne sem a kérdező, sem pedig az autósok.
Elmondom hogy egyszer én is elütöttem egy macskát, borzalmas volt, de fizikailag lehetetlen volt elkerülni. Normál tempóban haladtam, 50 körül, figyeltem is az utat de a macska hirtelen kiszaladt pont az orrom előtt. Arra se volt időm hogy felfogjam mi történt, nem hogy meg tudjak állni. Sosem fogom elfelejteni a dolgot, mindig bántani fog még ha tudom hogy nem tehettem ellene semmit akkor is.
A macska lakásba való, az autó úttestre...
nagyon sajnálom a cicát, és igen az autósnak oda kellett volna figyelnie, de ha te ott tartod ahova való (bent a lakásban) NEM történt volna ez meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!