Ha lakásba van mindíg,és nem történik vele olyan dolog,amitől nagyon bekoszolódna nem kell fürdetni.Nagyon tiszta állat a cica.Hisz mindig "mosdik".
Amúgy mi egyszer megkíséreltük kb fél éves korában,hát mi jobban vízesek lettünk mint ő.Ha a fürdetés mellett döntesz nézz körül a neten,hogyan kell,mert nem egyszerű.Kapálózik,karmol,rúg,stb.Bár azért biztos van kivétel.
Huhh... nálunk a porszívózás nem menne. Menekül, ha csak meglátja. :D
Szerintem szőrhullás ellen jó lehet a fürdés, mert az enyémnél rengeteg olyan szőrt kihoz, ami fésüléssel nem jönne ki.
Nekem Maine Coonom van, azaz hátul a farkán és a combján hosszú a szőr, ebbe pedig néha beleragad a kaka. Ilyenkor muszáj lemosni, de csak hátul, az érintett területen.
Teljes teste még sose volt megfürdetve (amúgy 10 hónapos), de mostanában meg lesz, mert ki akarom próbálni, hogyan bírná a felkészítést egy kiállításra. Ha jól tűri a fürdetést és a fogásokat, megyünk, ha nem, nem.
Szia!
Nekem kinti-benti cicám van. 7 éves és nem volt még fürdetve. Tökéletesen tisztán tartja magát.
A szőrhullásra szerintem is a rendszeres fésülés a megoldás, de ha gyorsítani szeretnél a folyamaton, akkor fürdesd meg meleg(ebb) vízzel.
Az en cicam is nagyon harcias! Neha kis pitbull nak hivom! Ha nem tetszik neki valami fuj es morog is , emberekre is! Vettem neki fesut is, hat had ne mondjam, kifejeszte hogy nem szereti ha fesulgetem! :)
Nem tudom hogy alna a furdeteshez, ( ha mergesen raszolok, tudok ra hatni)a vizzel pacsalgatni szeret, de egesz testes furcsi.... Meg meggondolom.... :)
Nagyon koszonom mindenki valaszat! >=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!