Milyen a perzsa macska természete? Kimondottan elvan a lakásban? Szelíd természetű? Kandúr, vagy nőstény legyen?
Figyelt kérdés
Szeretnénk a párommal egy cicát.Volt évekkel ezelőtt már egy kandúrunk,akit örökbe fogadtunk,pár hetesen.Eltünt az anyja.Nagyon szerettük,de nem tudtuk megszelídíteni,pedig rengeteget foglalkoztunk vele.Elég nagy volt,úgy vettük észre,hogy pici neki a tér,és hiányzik neki a vadászösztön.Nem érzi jól magát.Ivartalaníttatuk is.Hosszas elhatározás után elajándékoztuk kertes családi házba az összes cuccával együtt.Bízom benne,hogy most már boldog!Vidáman vadászik a kertbe.Nem szeretnénk megint olyan cicát,aki vad,és nem tudjuk szelídíteni.Így is a szívem szakadt a másikért!2012. febr. 15. 11:51
1/7 anonim válasza:
nagyon szelíd szeret dorombolni és teli szarja a lakást csak egy a hátulütője ha kiteszel neki homokot az sose fogja megtanulni hogy oda kell szarni mivel nem szokta elásni
2/7 A kérdező kommentje:
Nem piszkít az alomba?Ezt tapasztalatból mondod?
Bár homokot nem próbáltam,én az alomra esküszöm.Az alomba sem piszkíit bele?Eléggé hihetetlen számomra!
2012. febr. 15. 12:11
3/7 anonim válasza:
Az nem igaz!!!
A perzsa cica hasznalja az almot!Az egyem be is takarja!
Kicsi kora ota megszokta az almot es hasznalja is.
4/7 Fusi válasza:
Mi perzsákkal foglalkozunk, és mind1ik alomra jár.
Kiskora óta rá kell szoktatni, vagyis nálunk eltanulták az anya cicától a kicsik.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!GOndoltam,hogy nem piszkítanak öszze semmit! :-)
És milyen a természet? Van olyan amelyik barátságtalan,és vad?
2012. febr. 16. 10:23
6/7 anonim válasza:
sz én cicám is alomba végzi el a dolgát kiskora óta. De nagyon rossz a kis kandúrkám:)
7/7 A kérdező kommentje:
és a tiéd is perzsa cica?Hogy érted hogy rossz?Miket csinál?
2012. febr. 18. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!