Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen minőségű a dm saját...

Milyen minőségű a dm saját márkájú macskaeledele, a Dein Bestes?

Figyelt kérdés
Főleg a szárazeledel és a konzerv hústartalma érdekel,esetleg az alutasakos.Aki tudja,az az árakat is írja le.Köszönöm

2012. márc. 5. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Amiket felsoroltál, azok nem különösen jók. Whiskas, Kitekat színvonal, kevés hús.

Az alutálcásuk ( [link] viszont nagyon jó, több fajtában 60% körüli hús van - az azért már jónak mondható. Lehet dobozban 8 db-os alutálcásat kapni, ez így árban jobb sokkal, mint darabonként véve: [link] 4 féle íz van benne, 900 Ft körül van(figyelni kell, hogy ezt a dobozt válaszd, amire rá van írva, hogy 60 % hús).

Tudom, nem olyan olcsó, én úgy etetek, hogy Acana-t adok neki száraznak (úgyis a száraz a legfontosabb, hogy minőségi legyen, a többi nekik csak "nasi"), és ahhoz keverek egy kis alutálcásat és egy kis konzervet.

Véletlenül elküldtem priviként is, nem szándékos volt, bocsi. :)

2012. márc. 5. 22:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akkor legközelebb kipróbálom a tálkásat.Érdekes,mert itt,a gyakorikérdéseken olvastam,hogy 10% húst tartalmaz a száraz meg a konzerv.Na mindegy.Szárazból Cat Chow-ot adok a cicámnak,akkor maradok annál.Jöhetnek még hozzászólások!
2012. márc. 6. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát az ilyesmi eledelek nem jó minőségűek. Bár most meghazudtolom magam, mert én is Pennys táppal etetek, bár az enyémnek nem kell a márkás táp. A konzervből megeszi a jobbat is. De inkább valami normálisabbat válassz. A cat chow árát nem tudom.. ezért azt te döntöd el, hogy meg tudod e venni.
2012. márc. 7. 20:13
 4/4 A kérdező kommentje:
A Cat Chow-ból 1500 ft körül van 1,5 kg.14 % húst tartalmaz,tehát nem olyan rossz.Konzervből változó,hogy mit kap.Egyébként az Aldinak van egy Topix nevű tápja,ami 30% húst tartalmaz és 325ft/kg.Azt is szoktam venni
2012. márc. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!