Bántaná a cica a kicsiket vagy sem?
Figyelt kérdés
Van két lány cicám, az egyiknek 4 hetes kicsinyei vannak bent a garázsban, ha a másik megtalálná őket vajon mit szólna hozzájuk? Bántaná vagy sem? Tapasztalatok?2009. jún. 8. 23:41
1/4 anonim válasza:
Nekem három nőstény cicám van, még sosem bántották egymás kölykeit. Sőt ha egyszerre vannak kölykeik, szoptatják egymásét is, még ha több hét korkülönbség is van a kicsik között.
2/4 anonim válasza:
Nekünk is több lánycicának voltak pár nap eltéréssel kölykei, de nem bántották egymásét,hanem ahogy az előttem író is írta,szoptatták egymásét,felváltva voltak velük.A végén egy kupacba volt az összes kicsi és nagy,már nem tudtuk melyik kicsi melyik anyacicáé:)
3/4 anonim válasza:
Csak a kandúrok szokták bántani a kicsiket, a nőstények nem.
4/4 anonim válasza:
nekem is van 2 nőstény cicám mind a 2 fialt:)
és nemhogy nem bántják a másik cicáját! sőt! az egyik cica még nyalogatja is a másik cicáját:) csak a kandúroktól óvakodj! ők lefolytják a kiscicákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!