Van egy 13 éves sziámi cicám, aki eddig lakásban élt, de kertes házba költöztünk, tavasztól szeretném kiszoktatni úgy, hogy kint egyen/igyon, WC dolgait is kint végezze el. Hogyan tudom ezt megtenni a számára legelviselhetőbben?
Vajon mi lett szegény cicával? Micsoda marhaság azt hinni, hogy cica -aki rendben van tartva, gondozva, állatorvos rendszeresen látja, oltja- bármiféle bajt okozhat egy kisbabának!
A kölök már három éves lehet, de a cica megérte e a 16-ot?
Utálom az ilyen embereket!
Én a kérdés kiírásakor még nem voltam ide beregisztrálva, de jó tudni, hogy akkor is voltak idióták!!
"Nem vagyok szívtelen", de az vagy, meg tudatlan, meg gonosz. Ki az, aki a 13 éves szobamacskáját kib@ssza az udvarra, aki nem tudja megvédeni magát sem a többi macskától, sem a kutyáktól, sem az autóktól, mert nem tudja, hogy kell. Szegény cica tuti hogy már nem él. Remélem, a gyereknek úgy mesélsz róla, hogy volt egy szép cicád, akit őmiatta vágtál gallyra.
MI lett a macska végzete: patkányméreg? kutyatámadás? elgázolták?
Majd ha öreg leszel, és a gyerekednek már a terhére leszel, és rád se fog nyitni, vagy csak behajint egy nyugdíjasotthonba jó esetben, jusson eszedbe a macskád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!