Sziámi macskám mindig ilyen hülye lesz?
Figyelt kérdés
Mikor idekerült, nem ugrott asztalra, nem mászott függönyre, nem vert le semmit. Most kb 10 hónapos, és fel az asztalra-le az asztalról, fut mintha megőrült volna :D Már egy csomó virágot levert és igen hiperaktív. Köze lehet, hogy ki lett miskárolva?2012. febr. 22. 08:17
1/7 anonim válasza:
A sziámik híresek a lükeségükről, beszédességükről. Az enyémek ivartalanítás után higgadtak le kicsit, de még így is nagyon gyagyák. 10 hónaposan még benne van a kölyök korszakában, majd lelassul kicsit, de ne várj csodát :) Ettől szeretem ezt a fajtát, mindig vidámak :)
2/7 A kérdező kommentje:
Én is szeretem, mert jókat lehet rajta röhögni :) de azon pl nem röhögtem tegnap, hogy tű lógott a szájából, a cérna meg már a gyomrában volt :S addig semmi baj nem volt, amíg nem ugrált az asztalokra. Én meg hiába csukogatom a szobaajtókat, ha más meg elfelejti becsukni...
2012. febr. 22. 08:38
3/7 anonim válasza:
A miénkre is rájön az 5 perc és olyankor tiszta gyagya. Rohangál szekrény tetején, mindenhol. 1 éves, ivartalanított. Nem mondhatnál, hogy lehiggadt volna, de imádjuk. Főleg amikor nyújtja a mancsát, hogy vegyük fel :)
4/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de anyu sziámija 17 éves és még mindig rá szokott jönni a dili. Igaz már csak olyan öregesen:)
5/7 A kérdező kommentje:
Egye fene, elfogadom így is :) legalább egyéniség :)
2012. febr. 22. 13:45
6/7 anonim válasza:
Az enyém is őrült!Szokott üldözni már már félelmetes is főleg ha utol ér! nem cserélném el semmi pénzért!Ők nagyon aktív cicuk! És hálásak is!
7/7 A kérdező kommentje:
Az enyém is úgy tud nézni, hogy inkább elszaladok :)Este pedig dorombolva bújik be mellém az ágyba :)
2012. febr. 24. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!