Az tényleg beteges, ha egy felnőtt férfi imádja a macskákat?
Nagymamám mesélte, hogy majdnem otthagyta a nagyapámat, amikor az egyik randijukon belerúgott egy macskába.
Szóval egyáltalán nem beteges.
Sőt, inkább tök jó!
Én is imádom a macskákat! Én minden állatot imádok!
Nagyon szívesen tartanék macskát vagy inkább macskákat, csak a rohadt allergiám nem engedi.
De ha olyan rokonhoz megyek, akinek van cicája, akkor nála kiélem magam. :)
Egyébként nem beteges.
xy/f
Aki képes bántani az állatokat, annak valószínűleg az emberrel szembeni agresszió sem okoz gondot.
Én egy 28 éves, macskaimádó nő vagyok, és rengeteg férfi ismerősöm van, akik szeretik a macskákat, köztük kőkemény rockerek, metalosok :D - akik nem, azok is általában felérik ésszel, hogy nem éppen imponáló kifejezetten rühellni őket. Érdekes, ha egy pasiról kiderül, hogy szereti a macskákat, sőt, neki is van, a legtöbben úgy reagálnak, hogy "hű, az tök jó" - nem tudom, én mozgok nem szokványos emberek között, de én ilyet még nem hallottam, hogy valakit a macskaszeretetért leb.ziztak volna...
Kik csinálják ezt, ilyen divatmajmok??? Már többször felmerült ez itt is, én elképzelni nem tudom, honnan, kiktől halljátok, hogy egy férfinak ez gáz...
Örülök, hogy olvastam a kérdésed :)
Én úgy vettem észre, hogy a fiúk kevésbé állatbarátok, de lehet, csak az én környezetemben. Sokszor viccelődtek velem is, suliban főleg. Elég otromba dolgokat mondtak.
Én becsülöm az érzéseidet, a macskák (is) nagyon aranyos állatok, miért ne szerethetnéd őket? :)
Nekünk kettő van, egyik enyém, másik anyumé. Elvannak kapatva, de nem tudunk mit tenni, olyan kis aranyosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!