Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Össze lehet őket szoktatni,...

Össze lehet őket szoktatni, vagy nem is érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés

Rokon cicájára vigyáztunk párszor,pár órára,edig 4*,4 hónapos kandúr,az én cicám 4,5 éves ivartalanított lánycica.

Fújtak,morogtak egymásra 1*1*,de cicám már rám is fújt és morgott,mikor megsimogattam,úgy,hogy előtte a picikét simiztem.

2012. febr. 28. 18:37
 1/1 borcsi02 ***** válasza:

Szerintem simán össze lehet őket szoktatni,csak próbálták felmérni az erőviszonyokat,és a kis kandúrok sokszor ilyenek.Persze kérdés,hogy lesz-e elég alkalom és elég idő erre,mert ha folyamatosan nincsenek együtt,akkor nem fogják tudni hirtelen megszokni egymást..

Gondolom,a te cicád védte a kis birodalmát,a fiúcska meg be volt sz..va:)

Egyébként a mi cicáinknál is előfordul,hogy ha nagyon fel vannak pörögve,és összekapnak,utána mérgeskednek ránk is,amíg le nem nyugszanak.

Idő kérdése szerintem..Bár nem lehet elvárni a cicádtól,hogy békésen fogadja,ha "illetéktelenek" jelennek meg..:)

2012. febr. 28. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!