Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskám tüsszög, köhög ....

Macskám tüsszög, köhög . Megfázhatott?

Figyelt kérdés

A macskám egy egy éves kandúr.Nincs ivartalanítva.

A teraszunkon volt a helye,háza.De elkezdett ki sütni a nap és iigy a terszunk elég büdös lett.Joo nagy teraszunk van gondolom területet jelölt.De a szüleim nem igazán szeretik õt és csak miattam tartottuk meg. Szóval anyáék kitalálták,hogy a macskának le kell költöznie a teraszról.Ezt úgy gondolják neki meg tanítani,jogy mikor fel jön le fröcskölik vízzel. A macsek mikor ma kimentem hozzá köhécselt és tüsszögött.Szerintetek komoly a baj?

2012. febr. 27. 19:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Még szép,hogy íggy vagyok ezzel. De a ház most lett felujítva. Teljesen új minden.Anyáék ezért nem engedik,hogy egy macska össze karmoljon mindent.Még ha meg is lehet őt taìitani az már nem segít az ajtókon.
2012. febr. 29. 20:04
 12/15 borcsi02 ***** válasza:
:(...Remélem,azóta jobban lett már a cicó..Lassan kitavaszodik,és majd vissza sem fogod tudni tartani,mert folyton csak menne,felfedezni a vadont:)
2012. márc. 2. 20:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen jobban lett.Néha tüsszent egyet de srmmi komoly.Viszont ő egyenlőre nagyon jó cica október 1-től van nálunk és eddig mindig a kertben maradt.Amikor hazaérek általában napos helyen fekszik és napozik.Olyankor nagyon aranyos
2012. márc. 3. 12:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Imádom, mikor egy ajtó többet ér egy életnél..amire amúgy sem biztos, hogy egyáltalán ránézett volna a macska.

Miért nem halunk már ki végre?! Megérdelmelnék az állatok, hogy nélkülünk éljenek vígan. Ahol, azért mert épp ivarzik senki nem fogja ostoba, idióta módon vízzel fröcskölni télen.

Annyira buta, önző, érzelmileg züllött magatartás ez. Minek engedi az ilyen szülő, hogy a gyereke háziállatot tartson, ha steril környezetre vágyik?!

Undorodom már ettől az egésztől!

2013. ápr. 3. 17:28
 15/15 A kérdező kommentje:

Előző kommentelőnek:

Most nem azért ,de a sima házi macskák (nem a perzsa meg ilyesmi) nem bentre valók szerintem egyáltalán. És amúgy meg honnan tudod hogy milyenek a szüleim?

Ezt a cicát itt hagyták a szomszédok,elköltöztek olyan féléves volt csak . Nagyn sovány volt,nyávogott és ők főztek neki húslevest,mentek az állatboltba tápért...

Egy pár hét alatt egy gyönyörű cica lett belőle. De fogalmam sincs mi közöd hozzá -.-"

Én meg tőled undorodok ... Ennyi vagy!

2013. ápr. 10. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!