Mit csináljak a cica orrával?
Szia!
Szerintem napi 3xor betadinos vízzel kellene alaposan kifertőtleníteni, majd bekenni kék lukács kenőccsel, és/vagy neogranormonnal! Az orvos nem adott semmit az orrára? Próbálj meg a kajájába keverni egy kis probiotikumot és állatoknak való béres cseppet. Nagyon le van gyengülve az immunrendszere, mindenféleképpen próbáld meg erősíteni. Szerintem ne bébikajával etesd, hanem állatpatikában lehet kapni ilyen multivitaminos táplálék pasztát vagy mit, azzal kellene megpróbálni. Mindenképp menj el a patikába, beszerezni 1-2 dolgot!!
Szia!
Köszi a javaslatokat, akkor majd szerzek rá kenőcsöt.
Minden nap szoktam neki adni Plerasan V szirup immunerősítőt, pár napja dupla adagot is kap, de az is csak fecskendővel megy, magától semmit sem eszik. Macska béres csepp is van itthon, azt is szoktam neki adni, napi 1-2 cseppnyit.
Kérdeztem állatorvost, mit lehetne kenni az orrára, azt mondta semmit, mert úgyis lenyalja. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!