Milyen macskaeledelt ajánlotok? (többi lent)
Innen valogathatsz gabonamentes tapokat, szarazbol mindig sanabellet adok, a kicsinek kittent, a magynak meg vagy gabonamentest vagy ivartalanitottaknak valot (az is gabonamentes) konzervbol meg vegyesen rendelek mindig, vagy a fressnapf sajat markasat veszem, amire ra van irva, h cukor(ezt is mindig nezd meg a tartalomnal, h nehogy legyen benne) szinezek meg tartositoszer mentes. Ami tuti tampontot ad egy pillanat alatt, h mi van az osszetevoknel az elso helyen, ugyanis csokkeno sorrendben vannak a tartalmazott mennyiseg szerint felsorolva. Es az agyon reklamozott tapok szerintem mind szarok, ahogy eddig neztem az osszeteteluket (royal canin is pl, meg az osszes szupermarketben kaphato marka...)
Szia!
Én a Louisa macskaeledelt ajánlom, 30% hústartalom, tele van vitaminnal és az én cicám imádja. Csirkés és marhás is van (legalábbis én ezekről tudok, az én cicusom a csirkéset jobban szereti). Száraz eledel, rá van írva, hogy cicád súlyától függően mennyit kell neki adnod. A Pennyben 1kg 340 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!