Érdemes hím macskát ivartalanitani?
Az én cicóm 1 éve van ivartalanítva, és azt látom, hogy egyáltalán nem harcias (az előző nem volt ivartalanítva, szinte minden nap megverve jött haza, és el is kapta az egyiktől a macska aids-et, ami 2 hét alatt végzett vele -- kezelés, infúzió ellenére). Azaz valóban a macsek érdeke is!
Sokáig vívódtam én is, nem akartam a természet rendjébe beleavatkozni, és meg is lett a "butaságom" eredménye.
Első válaszadónak teljesen igaza van!
De ha megnyugtat apámék ivartalanított kandúrja a környék réme volt hol őt verték el hol pedig ő vert el más macskát, hetekre tűnt el, többször megmérgezték és egyszer kiesett a negyedikről mikor egy galambért ugrott és mindent túlélt. Tavaly halt meg 19 évesen, de még ilyen öregen is lepofozta a farkaskutyát. Szóval macska függő nem lesz semmi gond, sokat kell vele játszani és nem szabad engedni, hogy elhízzon! Szóval vigyed el ivartalanítani nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!