Örökbefogadtam egy macskát, novemberben,2-5 éves. Mit tudnék vele tenni?
Biztos már nagyon fáj neki .. Lehet a legjobb megoldás az lenne, ha elaltatnád.
De azért vidd el valahogy állatkórházba, ott -bár valszeg horribilis összegért-, de lehet megpróbálják megmenteni minden áron.
Nem hiszem, hogy olyan hosszan ható fájdalomcsillapítót tudna adni, ami ilyen hosszan hat, dehát nem értek hozzá.
Ezt olvasd el, sztem egy próbát megér, biztos neki is boldogabb élete lenne, ha nem keserítené meg az a fekély.
szerintem macska aids-ce van,az én macskámnak is ez volt...
ezért fekély volt a szájpadán..de kezelés mellett rendes életet élhet,csak időnként fel kel turbózni..de lehet bármilyen vírusos betegsége...én azt ajánlanám neked,hogy kérj egy átfogó vérvizsgálatot,abból kiderül mi pontosan a fertőzés oka,lehet bármi,nem kéne félre kezelnie a dokinak!!!!
...én írtam Időpont tegnap 23:33
tehát,gondoltam,hogy ez baj,de ne aggódj az én cicám kölyök korában megfertőződött,24 évig élt ezzel a betegséggel,néha fel kell turbózni az immunredszerét,és kész!
Ha a fekélyt rendben tartja a doki és az immunhiányos betegséget is kezelitek akkor semmi gond. (Utóbbira egyébként ajánlom a Vetri DMG-t immunerősítő cseppet.)
Az hogy kaparja az ágyat jó jel, azt jelenti hogy jól érzi magát. Érdekes hogy van aki emiatt elaltatná. :)
Ha kapar tedd oda a kaparófájához és birizgáld végig a fát a körmöddel. Nekünk már a hangjára is felpörögtek a macskák (jelzem hogy mindkettő leukózisra pozitív volt). Játssz vele sokat a kaparófán vagy körülötte hogy ismerje meg, szeressen vele játszani. Remélhetőleg odaszokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!