Volt egy cicám, vagyis remélem hogy még él. De semit nemtudok róla.2 napja nem jött haza. Többi lent?
Figyelt kérdés
már másfél éve velünk volt és sokszor elment,de kb. 5-8 óránál tovább nemmaradt kinnt ,mindig hazajött,viszont tegnap reggel kikéreszkedett,de nem jött még mostsem vissza...És mégcsak 2 éves volt a cica,és beteg sem votl.Mennyi esélye van annak h visszajön még? És am sztem valakinéél járt szalonnát lopni:D mert mindig olyan szaga volt,mi törtéhetett vele?2012. febr. 8. 09:46
1/12 anonim válasza:
Ivartalanított cica? Ha nem, valószínűleg a vére hajtja, most nagyon égnek a macskák. Simán hazajöhet még. Az enyém volt, hogy egy hét után jött haza, és nálunk is udvarolt már cica napokig úgy, hogy a gazdája azt hitte, elveszett. Ha olyan helyen nőzik/pasizik, ahol úgy van kitéve a saját macskának kaja, hogy a "vendég" is hozzáfér, akkor még enni sem megy naponta haza, majd csak akkor jelenik meg, ha már elvégezte a "dolgát".
2/12 A kérdező kommentje:
értem,és köszönöm a választ. ő fiu cica,viszont még ilyen sosem fordult elő...és hiába hivtam nem jött elő...
2012. febr. 8. 11:51
3/12 anonim válasza:
Szia! Velem pontosan ugyanez a helyzet... 2 éves fiú cica, tegnap reggel kiment, és még nem jött haza, teljesen pánikban vagyunk :( Nagyon remélem, hogy csak "csajozik" és nem sokára hazajön, mert imádom. Csak nagyon aggódok, mert baromi hideg van...
Egyébként a macskáknak gyakran van olyan "füstölt szalonna" szaga, mikor bejönnek, fogalmam sincs mitől, de nem attól, hogy szalonnát lopnak :)
Drukkolok a cicádnak :)
4/12 anonim válasza:
Itt a nagy hó, próbáld követni a kis lábnyomait, és rájössz, merre kószál az öreg : ) Biztosan hazamegy.
5/12 A kérdező kommentje:
ittis nagyon hideg van..a hóban a nyomok a főutra vezetnek,többet nemtudok róla...
2012. febr. 8. 21:28
6/12 anonim válasza:
A füstölt szalonna szaga a fafüsttől van a cicának. Sokan tüzelnek fával, és a macskák ebben a hidegben előszeretettel tanyáznak padlásokon, kémények közelében.
7/12 A kérdező kommentje:
valószinüleg...ám MEGJÖTT A CICÁM^^ remélem a tied is hazamegy! ;)
2012. febr. 9. 14:24
9/12 anonim válasza:
Nem szoktam ezen kiakadni, de érdekelne, hogy mi annyira haszontalan a válaszomban, hogy csak 41%-ot ér :D Mert ÉN optimista vagyok?
10/12 anonim válasza:
Tegnap az enyém is hazajött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!