Mi a véleményetek az Aldis macskaeledelekről?
Figyelt kérdés
Én most az olcsób,110 ft-os konzervet veszem.A cicám szereti.Száraztápból Friskies-t kap.Érdemesebb az Aldis száraztápot venni?Száraz és nedves eledelek is érdekelnek.2012. febr. 6. 18:15
21/29 anonim válasza:
Az Aldis tápokról csak a nedves Topix-szal van tapasztalatom,általában nem fogy el,amíg újdonság,addig jó,de hamar ráunnak a cicák.Bár tanácsot nem kértél,de remélem nem haragszol meg,ha leírom,hogy mi miket adunk a cicáknak: csirkeszív, máj csirke/marha, cicahami,tejföl, ezek összekeverve.Na ez el szokott fogyni gond nélkül.
22/29 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:azt hallottam,hogy sokszor kell váltogatni a konzerveket,és az ízeket,mert a legtöbb cica hamar megunja.Joghurtot,tejfölt,nyers és főtt húst szoktam még adni neki,meg néha veszek jutalomfalatot.
Úgy döntöttem,először kipróbálom a Topixot.
2012. febr. 11. 18:39
23/29 anonim válasza:
Szia! Látom már elég régi a kérdés, de gondoltam azért válaszolok Neked. :) Nekünk 2 házi macskánk van, 1 évesek, ivartalanított nőstények. Többnyire aldi-s kaját kapnak, mivel ott is van többféle, szoktuk váltogatni. Nagyon szeretik, gyönyörűek, egészségesek. Száraz eledelt is vettünk már ott, azt is megették. Van, amikor a Penny Marketben veszünk kaját, vagy Sparban, ami útba esik. A száraz tápot is szoktuk nekik variálni, vettünk már tenyésztő ismerőstől "drága" tápot, meg Friskiest is. Kapnak néha nyers husit, amiért harc megy :) meg tejet is. Szóval én nem hurrogom le egyáltalán, mert meg vagyunk elégedve vele, valamint a 2 rosszcsont is nagy étvággyal fogyasztja. :)
24/29 anonim válasza:
Kedves Előző!
Szerinted az a jó, amit szeret? Ne keverjük a dolgokat...
Én is szeretem a csokit, mégsem egészséges azon élni.
25/29 anonim válasza:
Lehet, de nekik a macskaeledel a "főételük" nem pedig a "desszert". Ahogy írtam, váltogatjuk a márkákat, de a Kérdező a véleményünket kérdezte, én pedig leírtam. :)
26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat!Azóta vettem Topixot,és nagyon elégedett vagyok.Hústartalma magas,színezéket,tartósítószert nem tartalmaz.Utolsóelőtti válaszoló:lehet hogy nem a legjobb táp,de nem is a legrosszabb.És az én cicám szőre is szép.
2012. márc. 29. 20:02
27/29 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy ne etess vele. Csak tisztáztuk, hogy amit szeret, az nem biztos, hogy jó.
Alutasakos kajából én se veszek hiperszupert, de szárazból igyekszem. :)
28/29 anonim válasza:
Kedves kérdező! A te cicád nem hiányolja a topixot? Két kandúrom van, egyenesen oda voltak érte, de egy ideje nem lelehető fel az aldiban szárazeledelként.
29/29 anonim válasza:
Az aldis shah az egyik legjobb, pedig én táp terén csak a Royal Canint adom a macskának, nedvesből viszont csak az aldis shah, mert abban van a legtöbb husi, veri az Aims nedves kajáját is, meg több drága kaját is simán. Szóval nyugodtan vegyed neki azt, ne a kis tálcást, hanem a rendes, konzerves Shah kajcit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!