Mi a véleményetek az Aldis macskaeledelekről?
Előző vagyok.
Alutasakosból én is olcsóbbakat veszek, bár nem eszik sokat belőle a macskám. Úgy gondolom, hogy a száraztáp minősége fontosabb.
Kedves 18:42es!
a Chipseket a csokikat és a mindenféle színezékes cukorkákat is megtudod venni a boltba pedig mindenki tudja, hogy ha valaki sokat eszik ezekből a sz.okból beteg lesz..mégis engedélyezik.. És mivel ezek a mindenféle konzervek csak az elmúlt pár évben terjedtek el a piacon úgyhogy nemtudjuk milyen hatása van hosszabb távon.
A cicámnak nagyon kényes a gyomra ha gagyit adok neki hasmenése van.. ezért (ajánlom nektek is), hogy ha vesztek egy kis húsit neki is az szinte ugyannyiba kerül de sokkal sokkal egészségesebb..
Én nem mondtam, hogy mindenki aki olcsót etet az sajnálja a pénzt. Azt te írtad, hogy nem mindenki engedheti meg magának - a kettő közel ugyan az.
A véleményem tehát: az Aldis táp nem a csúcsok csúcsa ez nyilvánvaló, akinek az jön ki az arra szánt keretből etesse azt, de akinek futja drágábbra is az jobban jár ha minőségi tápot etet.
Mi emberek is a jobb minőségű ételt részesítjük előnyben a kevésbé jó minőségűvel szemben - amennyiben meg tudjuk fizetni. Ha nem tudjuk megfizetni is tisztában vagyunk vele hogy jobb lenne azt enni, de sajnos nincs választási lehetőségünk. Ha a kérdező olcsó tápot akar etetni vagy csak azt eszi meg a macskája sem árt ha tudja, hogy van annál jobb minőségű is, ez alapján majd mérlegel hogy tud-e, akar-e rá áldozni vagy sem.
Bemásolom a linket, de ne csak a hústartalmat nézd, hanem hogy tartalmaz-e mesterséges színezőanyagot és tartósítószert. Ráadásul az sem mindegy, hogy a hús milyen minőségű.
A link: [link]
Ez 6500 forint, van az oldalon olcsóbb is, drágább is.
A Tápfutárral eddig mindig meg voltam elégedve. Általában 3-4 nap alatt szállítják a rendelt cuccokat.
Én sosem szoktam előre utalni a pénzt, mindig utánvéttel fizetek és általában rendelésnél írok nekik, hogy telefonáljanak rám szállítás előtt, így tuti otthon vagyok, mikor hozzák.
A többi internetes áruházról nincs sok tapasztalatom.
Kedves Kérdező!
Pont a héten vásároltam Josera cicatápot, a legolcsóbbat vettem a kinti cicáknak,így kedvezménnyel együtt (amit a facen lájkolással kapsz a Tápfutártól) a 10kg száraztáp 5000Ft-ba került,szeretik, és jófajta étel.Csak ajánlani tudom, és a Tápfutár nagyon megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!