Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Másnak is eltűnt a cicája...

Másnak is eltűnt a cicája emiatt a hóvihar miatt?

Figyelt kérdés
Nekem igen, tegnap reggel már nem volt meg és nagyon hiányzik. :(
2012. febr. 5. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont lehet hogy április közepe fele már nem egy macskád lesz:)
2012. febr. 5. 18:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki hogyha lennének kiscicái :), de ivartalanítva van.
2012. febr. 5. 19:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy felelős gazdi, aki ivartalanít, és nem azon háborog, hogy hova csavargott az ivaros kandúrja már megint és mikor jön vissza...
2012. febr. 5. 19:55
 14/20 A kérdező kommentje:
Szuka, de egyébként mindegyik lánymacskánkat ivartalanítjuk.
2012. febr. 5. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Én itt a gyk-n olvastam h valaki 2 nap után a hóból ásta ki a macskáját,és most melegíti.Nemtudom van-e valóságalapja.

Amugy nekünk mosta az összes macskánk itthon van,szomszédba szoktak járni,de most nem birnak a nagy hótól. Meg beleraktuk a macskánkat a hóba és nem bírt menni,csak pár lépést és már nyávogott hogy vegyük ki.Lehet hogy a tied a hótól nem bír hazamenni...

2012. febr. 6. 11:51
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

Balesetek történhetnek...:(

2012. febr. 7. 08:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez a havas elég kamuszagú, nem hiszem, hogy ottmarad megfagyni .. Viszont így, hogy ivartalanított .. Hát nem tudom, már párzanak, de ezekszerint rá ez nem érvényes.

Reménykedj benne, hogy hazamegy.

2012. febr. 8. 23:24
 18/20 juci88 válasza:
Az enyém is eltűnt 2hétig oda volt... és tegnap haza jött!! Most párzási időszak van úgy hogy csavarognak:S:) remélem a tiéd is haza megy
2012. febr. 17. 21:12
 19/20 A kérdező kommentje:
Az enyém még mindig ivartalanítva van, egyébként 3 napja jött haza, úgy örültünk neki. Jól van, csak lefogyott. :)
2012. febr. 17. 21:55
 20/20 juci88 válasza:
Na az szuper!!! az enyémmel is ugyanez volt, nőstény is meg ivartalaítva is van, hál istennek 2 hét után haza jött!!szerintem bepasizott!!... xD
2012. febr. 22. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!