Másnak is eltűnt a cicája emiatt a hóvihar miatt?
Figyelt kérdés
Nekem igen, tegnap reggel már nem volt meg és nagyon hiányzik. :(2012. febr. 5. 17:34
11/20 anonim válasza:
Akkor viszont lehet hogy április közepe fele már nem egy macskád lesz:)
12/20 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki hogyha lennének kiscicái :), de ivartalanítva van.
2012. febr. 5. 19:10
13/20 anonim válasza:
Végre egy felelős gazdi, aki ivartalanít, és nem azon háborog, hogy hova csavargott az ivaros kandúrja már megint és mikor jön vissza...
14/20 A kérdező kommentje:
Szuka, de egyébként mindegyik lánymacskánkat ivartalanítjuk.
2012. febr. 5. 20:02
15/20 anonim válasza:
Én itt a gyk-n olvastam h valaki 2 nap után a hóból ásta ki a macskáját,és most melegíti.Nemtudom van-e valóságalapja.
Amugy nekünk mosta az összes macskánk itthon van,szomszédba szoktak járni,de most nem birnak a nagy hótól. Meg beleraktuk a macskánkat a hóba és nem bírt menni,csak pár lépést és már nyávogott hogy vegyük ki.Lehet hogy a tied a hótól nem bír hazamenni...
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
Ez a havas elég kamuszagú, nem hiszem, hogy ottmarad megfagyni .. Viszont így, hogy ivartalanított .. Hát nem tudom, már párzanak, de ezekszerint rá ez nem érvényes.
Reménykedj benne, hogy hazamegy.
18/20 juci88 válasza:
Az enyém is eltűnt 2hétig oda volt... és tegnap haza jött!! Most párzási időszak van úgy hogy csavarognak:S:) remélem a tiéd is haza megy
19/20 A kérdező kommentje:
Az enyém még mindig ivartalanítva van, egyébként 3 napja jött haza, úgy örültünk neki. Jól van, csak lefogyott. :)
2012. febr. 17. 21:55
20/20 juci88 válasza:
Na az szuper!!! az enyémmel is ugyanez volt, nőstény is meg ivartalaítva is van, hál istennek 2 hét után haza jött!!szerintem bepasizott!!... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!