Másnak a macskája is be szokott mászni a fürdőkádba?
Mert az enyém amióta elég nagy, folyton ezt csinálja. Megkapaszkodik a szélén, felrugaszkodik, a peremen egyensúlyoz egy kicsit, aztán leereszkedik a kádba, és ott elfekszik. Volt, hogy ott mosakodott, mint aki tudja, mire való a fürdőszoba =D
Ráadásul a vizet is eléggé szereti. (bár nem a vízzel teli kádba szokott belemászni) Egyszer véletlenül virágöntözés közben meglocsoltam a macskát, és észre sem vette. Szerintetek normális ez? =)
Sógoroméknak két macskája van.
Az egyik rendszeresen a kádban alszik, a másik a csapban :)
Nálnuk is ahogy kijövök a kádból, a macskák már ugranak is bele, valamiért szeretnek a vizes kádba/mosdókagylóba feküdni,szeretnek a vizzel is játszani, az egyik rendszeresen kéri hogy nyissuk ki a csapot, és pancsol. A másik a vizestáljában pancsol, ami mondjuk nem túl jó, mert folyton koszos lesz, és naponta többször is cserélgetni kell.
Sőt mondok még jobbat: nemrég áztattuk a ruhákat a kádban, és az egyik cicó belemászott a mellkasáig érő vízbe, majd felkapott egy zoknit és elrohant a "zsákmánnyal":) Ugyhogy szoktak a macskák furcsa dolgokat csinálni, nem kell rajta meglepődni.
Attól meg nem lesz senkinek semmi baja ha a macska a kádba fekszik, én 6 éves korom óta élek cicák között, együtt is alszok velük, jelenleg is, és soha semmi bajom nem volt, az emberektől persze minden sz*rt elkapok, lassan a buszra alig merek felszállni...Inkább a macska moshatna utánam kezet, ha jobban belegondolok hogy pl a kapaszkodó amit megfogok, milyen retkes lehet, meg hány csöves tapogatta taknyos kézzel össze...
Naná, hogy szeret a kádban rosszalkodni. Ez a mocsok még ott is megtalálja, hogy mi kárt tehet.
A múltkor pl. beleszervezett egy nagyobbacska golyót a kád lefolyónyílásba. Állítom, hogy még be is tömködte, mert olyan passzos volt, hogy semmimódon nem tudtam kivenni, míg egy fúrógéppel át nem fúrtam a golyót.
:-D Tudnak, mi?! Tudnak!
Én sem lettem még sosem beteg macskáktól, sőt állattól sem. Az embertől pedig már kaptam el betegségeket .....................................................................................................................................................................................................................................................................................Ki után kell takarítani?
Na, mentem fürdőszobát takartítani, mert két vendégem volt tegnap, mielőtt a cicáim bemennének. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!