Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mihez kezdhetnék már a cicámmal?

Mihez kezdhetnék már a cicámmal?

Figyelt kérdés

9 hónapos kandúr cicám van.

Hónapok óta, mikor leül a kanapéra, a székre vagy az ágyra, elég pár másodperc, gyakran egy nedves folt marad a segge alatt. Csak egy ujjnyi folt, tehát nem odapisil, de valami kicseppen, ez biztos. . .

Kb 1 hónapja hívtam neki állatorvost, mivel láttuk játék közben, hogy vér folyik a nemi szervéből. Az orvos írt neki fel antibiotikumot, úgy tudtuk, hólyaggyulladás. Beadtam neki az összes gyógyszert, ahogy mondta az orvos, azonban még mindig foltokat hagy, ahogy leül. Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni már. Másik orvoshoz nem tudom vinni, falun élünk, és szerintem még a kocsiba sem tudnám betenni, hogy elvigyem valahova.

Csinált már valakinek hasonlót a cicája? Mi lehet ez? Mit tehetnék az érdekében?

2012. febr. 4. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A PH eltolódás is okozhatja ezt.
2012. febr. 8. 18:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Kihívtam ismét az orvost, szerinte folytassuk az antibiotikumot... de ha kell, veszek neki vizeletsavasítót is.
2012. febr. 8. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!