Mihez kezdhetnék már a cicámmal?
9 hónapos kandúr cicám van.
Hónapok óta, mikor leül a kanapéra, a székre vagy az ágyra, elég pár másodperc, gyakran egy nedves folt marad a segge alatt. Csak egy ujjnyi folt, tehát nem odapisil, de valami kicseppen, ez biztos. . .
Kb 1 hónapja hívtam neki állatorvost, mivel láttuk játék közben, hogy vér folyik a nemi szervéből. Az orvos írt neki fel antibiotikumot, úgy tudtuk, hólyaggyulladás. Beadtam neki az összes gyógyszert, ahogy mondta az orvos, azonban még mindig foltokat hagy, ahogy leül. Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni már. Másik orvoshoz nem tudom vinni, falun élünk, és szerintem még a kocsiba sem tudnám betenni, hogy elvigyem valahova.
Csinált már valakinek hasonlót a cicája? Mi lehet ez? Mit tehetnék az érdekében?
Ez egy nagyon rossz kifogás.
Ha igazán szeretnéd, megoldanád, hogy elvidd egy másik orvoshoz.
Gyakori, véres vzelés hólyagkövet szokott jelenteni, ami kezelés nélkül - főleg kandúrok esetén - halálos is lehet. Vannak a vizelet ph-értékét szabályozó tápok húgykövességre, ezek persze nem olcsók, de én is azzal etetem a cicámat. Súlyos esetben műtét is szükséges lehet.
Nem értek a macskákhoz, de járj utána!
Lehet, hogy váladék, lehet, hogy betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!