Mi a véleményetek ezekről a macskatápokról?
2012. jan. 30. 20:09
1/9 Mailerdeamon válasza:
Ha ezek közül kell választani én a harmadikat választanám. Abból napi 11 gramm elég 4 kilóra, míg a másik kettőből 60-100 gramm szükséges. Ezt azt jelenti, hogy a harmadiknak elvileg 6-10-szer legmagasabb a tápértéke. Az már azért valami.
2/9 anonim válasza:
Egy kategóriások talán a fiesta kicsit lejjebb van.
4/9 anonim válasza:
szerintem multifit és aból is a junior mert annak nagyobb a hústartalma és a cicád imádni fogja:) én is azt veszem mert az adott kategóriában ezt szereti a legjobban:)
5/9 anonim válasza:
Úgy van, az utolsó hozzászólóval értek egyet. Multifit Junior! (pedig már felnőtt a macskám)
6/9 A kérdező kommentje:
És felnőtt cicának mennyit adjak a MultiFit Juniorból?Azt olvastam hogy a junior kajákban több a fehérje és a cicus ivartalanítva van.Nem fog elhízni?
2012. febr. 6. 17:37
7/9 anonim válasza:
Én nem mérem. Kiteszem elé a teletálat, aztán utántöltöm. Annyit eszik, amennyit akar. Nem hízott el, mozog eleget. Akkor gáz, ha nincs lehetősége eleget mozogni.
8/9 A kérdező kommentje:
Lakásban tartott cica,de szoktam játszani vele,szóval mozog.És még fiatal,1,5 éves.
2012. febr. 7. 18:30
9/9 anonim válasza:
a multifit junioros vagyok! az én cicám is sozbacica és annyit kap amennyit csak szeretne:D ha látom hogy elfogyott adok neki egy marékkal:) nem hízott el tőle:) nagyon sokat mozog még itt a lakásban is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!