Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Létezik nőstény macskák...

Létezik nőstény macskák számára fogamzásgátlótabletta? Ha igen, mennyibe kerül, mi a neve, hány hónapos kortól adható, milyen időközönként, és hogy adjátok a cicának (ételbe csempészitek, vagy simán? ) és vannak hátrányai (betegség stb. )?

Figyelt kérdés
Van egy 10 hónapos kandúr kinnti-bennti cicusom. Egy barátomnak születtek most kiscicái, és tőle elhoznék egy lányt. A fiú cicámat nem ivartalanítanám. Végleges ivartalaítást nem szeretnék a lányon, mert a későbbiekben még szeretném ha lennének kölykei. Olvastam injekciós fogamzásgátlóról és tablettásról, de konkrét leírást az utóbbiról nem találtam. Tapasztalatokat várnék minden cicagazditól!
2009. máj. 30. 13:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképp nem adnék neki gyógyszert :S Eszembe sem jutna ilyen mesterséges vackokkal tömni... Sokkal jobb lenne, ha ivartalanítattnád. Szerintem olcsóban is kijönnél egyszeri műtéttel, mint a folyamatos tablettázással. Másrészt nagyon sok cica vár gazdára ( sajnos) menhelyen, de biztos ,hogy találsz majd az ismerősöknél is! Ne adj neki mérget szerintem :S Főleg ,ha tényleg olyan mellékhatásai lehetnek ,mint amiket előttem írtak.Számomra még ez is állatkínzásnak minősül... a cica biztos nem szeretné, igazából nincs is szüksége rá és még meg is betegedhet tőle :S
2009. jún. 20. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!