SEGÍTSÉG! A lánymacskám jelöl! Mit tegyek?
már tüzelt egy párszor, olyan 3szor kb. most megint elkezdte, annyira nem vészes a vernyákolása és nem is szenved egyáltalán látványosan mint eddig, de! össze-vissza jelölget, eddig azt hittem, csak képzelődök, hogy büdös van, vagy hogy a táskámba én borítottam valamit stb. mert mindig egy egy dolog volt csak, most viszont 2 napja az ágyamban is eszméletlen szag volt, a füzeteimen permetszerűen volt a folyadék, és az étkezőasztalon egy csomag algalap volt kibontva, és a csomagoláson láttam meg a sárga folyadékot..... könyörgöm, nyugtassatok meg, hogy az ivartalanítással ez megszűnik!!
és addig mit tehetnék ellene? :// legszívesebben elmenekülnék a lakásból..
Az ivartalanítással ez meg fog szűnni.
Addig pedig csak annyit tehetsz, hogy odafigyelsz.....
Az én cicám is csinálja, pedig már egy éve ki lett ivartalanítva, állítólag ha nem akasrz kiccicákat, akkor nem szabad megvárni az aelső tüzelést sem a műtéttel, mer folytatni fogja utána is.. Nálunk ugyanúgy pródukál tüzeléses tüneteket időnként, de az tény, hogy közel nem olyan intenzíven mint azelőtt, de a segg emelgetés, nyávogás még mostanában is előjön.. Na meg ez a bosszú pisi, mert ilyenkor mehetnékük van...
Most visszük nemsokár a kiskandúrt is, mert ha ő elkezdi, tuti hogy macskapopsi magasságban mindent összepisil majd...
Ivartalanítsd hátha enyhülnek a dolgok és ő is megnyugszik, vagy ha van rá lehetőséged, engedd ki többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!