Tudnátok nekem macskafajtákat, nevet ajánlani?
Nem akarlak elkeseríteni de minden cicusnak hullik a szőre pláne akkor amikor vedlik évente 2X is.
A házi cica jó megoldás egy menhelyről megmentett kis élet nagyon hálás lehet neked.
Nekem is van egy koromfekete, úgy került oda az udvarunkra. Lehetett kb. 2-3 éves.
Biztos volt gazdája mert ivartalanított kislány.
Senki nem jelentkezett érte pedig kerestük a gazdiját így megtartottuk. Nagyon kis hízelkedős, aranyos, bújós.
Boglárkának nevezzük. Ha fiú lett volna Ciceró lett volna.
De a szőrre visszatérve: van kopasz macsek is:))
Menhelyen nézhetsz sima rövidszőrű cicákat, biztos lesz, amelyik megtetszik!
Ha szobacica lesz nem évente kétszer fog vedleni, hanem gyakorlatilag állandóan hullajtani fog némi szőrt. Hogy ne legyen cicaszőrös a lakás ápold gyakran a bundáját, így ami ki akar hullani a kefében végzi és nem a bútorokon.
Nevet az egyéniségéhez illően könnyen tudsz majd adni neki, ha kicsit megismertétek egymást! Hajrá! :)
Nekem ott akadt meg a szemem, hogy a SZOBÁDBA szeretnéd... nos, a macska nem fogja jól érezni magát egy pár négyzetméteres szobában és neked sem lesz túl jó, hogy az ágyad mellett bűzölög a macskaalom.
A macskának az egész lakás a felségterülete, ennyi erővel ketrecben is tarthatnád. Kell neki egy nagy macskakaparó, ami szintén sok helyet foglal.
Plusz: ugye tudod, hogy egy macska indulása és tartása rengeteg pénzbe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!