Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meg fog változni a macskám...

Meg fog változni a macskám ivartalanítás után? (nőstény)

Figyelt kérdés

a viselkedése, személyisége,..változik? és meg fog nőni? vagy azt a kandúr szokott?:/

És ivartalanítás után még egy ideig fog tüzelni ugye?(úgy tudom...)

2012. jan. 24. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Te ezt honnan tudod? Mi a garancia rá hogy igaz?"

Ezt nekem szántad arra, hogy attól szed fel, amit megetetsz vele? Miért mégis mit gondolsz a levegőtől, esetleg a fénytől?

Ott van az a válaszoló is, amelyiknek a macskája UGYANAZT és UGYANANNYIT eszik, és jé, felszedett. Lehet kevesebbet kellene neki enni, mert nincs szüksége annyira? Sőt tovább megyek, lehet kapni direkt csökkentett energia tartalmú tápokat, igaz messzebb kell menni a whiskasnál.

Ráadásul jellemzően olyan korban végzik el a műtétet, aminek a környékén, vagy valamivel utána már nincs növésben az állat, tehát mégegy ok, ami miatt nem kellene neki annyit enni adni.

De nekem tök mindegy, etessétek csak, de azt ne mondja senki, hogy valami csodától lett kövér a macska, nem attól, amit megevett.

2012. jan. 26. 21:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én cicám kezesebb lett ivartalanítás után, többet bújik, keresi a társaságunkat. Nem nyugtalankodik annyit. Szeret kimászkálni (imád egerészni), de mindig időben hazajön, nem marad ki éjszakára (pedig van neki egy kandúr barátja, akivel bandázgat.)

A táplálkozási szokásaira nem volt hatással a műtét.

>^__^<

2012. jan. 27. 07:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves 74%-os, nem tudom, mit veszekszel itt velünk...

A macskámat egy évesen ivartalanították, már rég nem volt növésben, szóval nem azért hízott, mert túletetem. De egy egy éves macskának nem fogok csökkentett energiatartalmú tápot adni. Ja és csak úgy mellesleg jegyezném meg, hogy Orijennel etetem, whiskasnak még a közelébe sem mentünk. Ennyi.

2012. jan. 28. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!