Normális ez? Lány cicámat (7 éves) hétfőn ivartalaníttattuk. Aznap délután már jött- ment, este már dorombolt is. Azóta viszont szinte csak alszik.
Tegnap egész délután aludt, ennek ellenére éjjel csak egyszer kelt fel. Ma reggel se mászkált sokat, elvégezte a dolgát, evett és most megint pihen.
Egyébként dorombol, jó az étvágya,de azért aggódom.
Egyrészt örülök is, hogy frissen műtve nem rohangál annyit, de aggódom is. Egyébként nem látom, hogy a sebe fel lenne szakadva, v el lenne fertőződve!
Előre is köszönök minden választ!
Hm...lehet, hogy igazad van a dokikkal kapcsolatban :)
Én úgy ismertem meg a miénket, hogy nagyon lelkiismeretes és kedves, nem a pénzre hajt, hanem segíteni szeretne.
De tudod, azért aggódtam, mert ő is ember, elfelejtheti. De akkor biztos nem:)
Köszi
Nem tudom hányadik válaszoló vagyok... megint.:)
Ez a kontroll dolog nekem is szemet szúrt. Legkevesebb 40 macskát megműttettünk már (nem mind a miénk:)) és soha nem vittük vissza őket varratszedés előtt. Persze, ha bajuk lett volna, akkor visszük, de "kontroll" sosem volt.
Legutóbb meg azt mondta a doki, hogy mivel már ilyen "rutinosak" vagyunk, mi is kiszedhetjük otthon a varratokat!! Úgy visítottam, mint a szamár!:D:D
:D:) Ez aranyos :) És kiszedtétek? :)
(Egyébként, mostmár hál' Istennek nem alussza végig az éjszakát :S Mint egy gyerek...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!