Kiengeded a macskád az erkélyre? Hányadikon laktok?
Figyelt kérdés
Most fogunk költözni a macsekkal, nem merem majd kiengedni az erkélyre, félek, hogy kiugrik majd...2012. jan. 13. 23:04
11/13 /Anita_'94/ válasza:
Ja és kb decembertől áprilisig hallani sem akar az erkélyről, mert utálja a hideget. Most otthon van egyedül és lefogadnám, hogy a fűtőtesten döglik :D
12/13 anonim válasza:
A macska nem egy benti àllat.Bàrmennyire aranyos is benne vannak a vadàszösztönök és kell neki a szabadsàg.Hidd el,hogy sokkal jòban èlvené ès legalàbb annyira biztonsàgos,mint ha az erkèlyre tennéd ki.Tudja,hogy jò helye van nàlatok,ezèrt nem szökne el,helyette minden este hazajönne.
13/13 anonim válasza:
Nem szórakozásból ugranak le a macskák az erkélyről, ablakból, hanem mert látja a madarakat vagy szálldosó bármit és el akarja kapni, ilyenkor kieshet könnyen, ezért jobb ha nem engeded erkélyre. Én sokszor kivittem sétálni pórázon, így oldottam meg hogy kint lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!