Ha kiengeded a tengerimalacodat a szobában, mivel keríted el?
Ha ,mar kiengedett akkor nem kell meg egyszer fogsagban legyen nm kell elkeriteni semmitollegfejebb ha vannak olyan helyek akova nagyon nem szabad be menjen :P oda teszel egy parnat es kesz :D
akkor mar nem megy arra:-J
persze az normalis ha a sarkokba vagy netan pont a szonyeg kozepere oda piszkol de ilyenkor nem kell egybol kiabalni hanem tedd vissza h szokja meg hogy oda nem szabad piszkolni :D
remelem vlmit segitetm
szia
Igen segítettél, köszi!
Lehet, hogy azt csinálom, ahova piszkolni szoktak, oda leteszek vmit, hogy a padlón nem haggyon nyomot.Megpróbálom rászoktatni őket, hogy vagy egy helyre, végezzék a dolgukat, vagy amit javasoltál
KÖSZI
Szia!
Amikor nekem voltak hörikéim akkor amikor kiengedtem őket,oda ahová nem szerettem vna h menjenek, ott ilyen kemény lapú hajtogatós könyvvel kerítettem le.:)Rem tudod h melyik könyvre gondolok.:)
Az tök jó ha visszajön, me elengedtem őket az egész lakásban, egy-két szoba kivételével,nagyon élvezték, és sehova semürítettek, mondjuk nem voltak kinnolyan sokat, mert el kellett mennünk, de kiraktam egy dobozt bele gy kis forgácsot, mondván, hogy az a wc, még nem nagyon mentek bele, de talán legközelebbb.Igen értettem a könyvet:D
Köszi
nekem is tépkedték a szőnyegemet, de elvettem előlük, úgyhogy mostnár nem tudják
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!