Lesz baja a macskának, ha desztillált vizet iszik? Szobaszökőkútból.
már ne is haragudj, de nagyon butaságot írtál!
a desztillált víz meg az ásványvíz nem ugyanaz!!!!!!!
Sőt pont egymás ellentétei, a desztillált víz csak H2O.. (másnéven ioncserélt víznek hívják) semmi más nincs benne, az ásványvízben meg különböző ásványanyagok, sők stb. van! Ezért javasolják hogy vasalóba deszt.vizet tegyenek, mert abban nincs semmi, nem csapódik ki belőle a só, nem lesz vízköves a vasaló.
nagy mennyiségben halálos a desztvíz fogasztása, ugyanis kivonja a sejtekből az ásványi anyagokat, amik ugye szükségesek..
a macsek belelefetyelésétől nem gondolom hogy baja lesz, de lehet nem ártana felhívni az állatorvost. Bér mondom, szerintem nem lesz baja, hisz egy lefetyelésre keveset iszik.
bakker tudom hogy a desztillált víz meg az ásványvíz nem ugyanaz. Ezért is írtam, hogy a desztillált víz=felforrt víz, amit hagytak kihűlni.
Példaként hoztam fel, hogy ha az ásványvíztől nincs baja az én macskámnak, akkor egy szimplán felforrt majd kihűlt víztől (ami ugyebár ez által fertőtlenítve lett) pláne nem lesz baja.
Atyaég... a szövegértelmezés számodra nem létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!