Milyen macskajátékot válasszak?
Hát nem tudom hogy ilyenek menyire vannak.
De pl van olyan labda amibe száraz tápot tudsz tenni, és ahogy játszik vele egyessével kipotyog belőle a táp.
Több ilyen játékot láttam már,pl. a Petnet webáruház honlapján, kifejezetten lakásban élő cicáknak csinálják. Az a gondom, hogy fogalmam sincs használná e,és csak úgy venni, meg elég drága.
Köszi a jutifalatadagolós-labdás ötletet, ezt biztosan fogja díjazni a macskám :-)
Első vagyok.Megnézegetettem a honlapot, jópofa játékok vannak benn, bár hogy játszana-e velük, hát nem tudom.
Az én cicám nem igen szokott játszani, igaz ő kimehet, vadászhat.Ilyenkor télen amikor nem igen tud vadászni, akkor szokott egy keveset játszani de azt sem viszi túlzásba.Karácsonykor a szalon cukorral szokott, meg pl tegnap elött 1 darabka füstölt csülköt, ami aprítás közben leesett hajkurászott a lakásban vagy fél órán keresztül. :)
Viszont a csipogó, és egyébb hangot kiadó játékokat nemigazán szokták szeretni.
A fiamnak van zuzupetse, nem tudom ismered-e, egy kis robot hörcsög ami rohangál fel alá, és közben csipog.Na azt hittem többet fog vele játszani a macska mint a gyerek, de nem kimondottan fél tőle.
Szóval azt javaslom ha veszel valami játékot, akkor annak ne legyen hangja.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, az én macskám sem szereti a hangot adó játékokat. Volt egy csörgős labdája, az ágy alá menekült előle. A sima labdákat viszont szereti, elpofozgatja őket. Én vettem még ilyen pálcásat, a pálca végén van egy hosszú zsineg, annak a végén egy labda, abból pedig színes szalagok lógnak, azt is szereti kergetni. Ha nincs időm játszani vele, egyszerűen csak bedugom az övembe a pálcát, ő meg rohangál utánam.
A szaloncukorpapír nálunk is nagyon menő volt, még most is találok az ágy alatt, polcos szekrény mögött eldugva :D Az újságpapír galacsint is nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!