Miért horkol a macskám?
Észrevettem alvás közben ilyen kis fura hangot ad...akkor hordol vagy álmodik?
Nem tudom, mert azt tudom, ha nyüszög, akkor biztosan rosszat álmodik, és akkor fel kell ébreszteni.
Imádom a macskákat!
Az enyém is horkol és nem tudom, hogy miért. Tavaly vittem apuval orvoshoz a szeme miatt (nagyon csipásodott szegénynek) és kérdeztem a dokitól, hogy miért horkol ennyire a cicám, de csak nevetett, hogy a macskák nem horkolnak...
De nem zavar, olyan cuki. Én is imádom őket :)
:)A macskák a legaranyosabb és legédesebb állatok, és tele vannak szeretettel, kedvességgel.
Van, hogy elkísér a sarokig, amikor megyek valahová, milyen édesek!?
Tényleg nagyon lehet őket szeretni és viszont szeretnek. Látszik az arcán és a tekintetén :)
Az a kedvencem, amikor fekszem és tévézek, ő meg odajön és beledörgölőzik az arcomba. Nagydarab, böszme kandúr és hatalmas feje van, jó sok puszi fér el rajta :D
Az én cicám is horkol. Az egyik. Nekem négy van. Imádom őket! Családtagok!
A legidősebb nem nagyon szereti ha puszilgatom.:) Felkapom a karomba, hagyja, de látni kellene a pofiját olyankor!:) Traumaként éli meg, kitágult szemekkel mered előre, és nyafog. Mikor leteszem elszalad.
Sokszor nevetnek rajtunk, amikor hívom, és közlöm vele, hogy most bizony kap pár puszit. Erre elkezd szaladni, én meg utána.:)
A legkisebb cicám imádja ha kézbe veszem, sőt sokszor ő kéreckedik fel, és el is alszik, de olyan mélyen, hogy még a nyál is kicsordul néha a szájából.
Egy másik rendszeresen követeli páromtól (minden este) hogy kövesse őt a konyhába, ahol ledobja magát a tűzhely elötti szőnyegre és simogatni kell a pociját, miközben a levegőbe dagaszt a melső lábaival.:) Ő pl a párom lábánál alszik 6-7 éve.
És egy lány cicám van még. Ő kiköveteli magának a simogatást.
Imádjuk őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!