Milyen ennit lehet adni egy 4 hónapos kiscicának és naponta hányszor?
1750-rt konkrétan színhúst is vehetnél neki... -,- Minden nap akár csirkemellet is, kicsit megfőzve, ízesítve, ilyesmi.
Az én macskám száraz kaját kap, imádja a tejet, meg az egeret. Rántott hús, sült hús, konzerv (drága, olcsó, darling, royal canin) szinte alig érdekli. Az aszpikos kajákat még csak csak, de a rántott húst meg sem kóstolja. :D Minden nap fog vagy 5-6 egeret, sokszor hoz belőle nekem is (persze csak a barnákat, meg a földi kutyákat, mert azokat nem szereti :D ). Sokat alszik a lakásban, a pihenőhelye pedig egy nagy véka, tele szénával a kazán mellett, jó meleg száraz, védett helyen. :D Kint lakunk, macska mércével nézve távol a várostól (van egy folyó is a ház, meg a város között). Azt hiszem ez a macska Kánaán. :)
Hát Budapesten 1750-ért nem sok csirkemellet kapsz... Plusz magamnak sincs időm főzni ám.
De tényleg kár ezen vitázni. Te egész másra tartod a macskát, mint én, egész másképp is gondolkodsz, ennyi. A te macskád is tuti boldog, az enyém is. Szívesen költök erre és megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!